Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is rosszul esne? Vagy...

Másnak is rosszul esne? Vagy csak én túlzom el? Kár volt ennyi energiát, pénzt beleölni.

Figyelt kérdés
Ma volt kisfiam keresztelője...Senkitől nem kapott semmit.A buliról haza kellett szaladnom,mire visszaértem,már mindenki megebédelt rajtam kívül, még fényképet se tudtam csinálni az ebédről. Ráadásul sógornőm délután még a barátnőjét is elhívta családostól, hogy legyen társasága. Ha ezt tudoma templom után nem csinálok ebédet.
2010. aug. 7. 20:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez azért durva! Nekem nem lenne pofám odaállítani a keresztelőre ajándék nélkül, a picinek ilyenkor egyszerűen kötelező adni!!! Nem érdemelte meg a családod hogy ott lehettek a keresztelőn, én tuti szóba hoznám, mert engem is nagyon bántana. Fel a fejjel!
2010. aug. 7. 21:55
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy sajnos a későbbiekben is ennyit fog jelenteni nekik a keresztszülőség. Ilyenkor majdhogynem kötelező valamit venni a babának!

Megértelek és sajnállak, hogy ilyen rosszul sikerült.

2010. aug. 7. 22:06
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem anyagi ok miatt,Amerikában élnek, most itthon töltik a nyarat(ez az egyik család).Mindenki kérdezte, hogy mit vegyenek,én rájuk bíztam,mert nem tudom mennyit szántak rá, hát utólag tudom, semmit.Annyira bánt, hogy így alakult, de nem hozom szóba.Viszont katunk egy emlélkapot a paptól, amit a keresztapa kezébe adtam,és ha az is elveszett, akkr azt már nem hagyom szó nélkül....Nemis vártam sokat, csak egy kis emléket
2010. aug. 7. 22:14
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ó sajnálom, nem, nem túlzod el, a minimum az lett volna, ha a keresztszülők vesznek neki valamit, és hogy megvárnak az ebéddel. És ez nem az anyagiakon múlik, én is voltam / vagyok keresztszülő egy kislánynak, igaz 8 éve volt, de egy pici arany baba fülbevaló kb 3 ft volt, szóval ez azért már pofátlanság.
2010. aug. 7. 22:27
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tényleg durva, én ha csak látogatóba megyek barátnőmhöz viszek valamit, nem hogy keresztelőre! Nálunk is 2 hét múlva lesz, 25 fő, vidékről külföldről jönnek, 2 éjszakát itt is alszanak! Egész napos lesz a keresztelő reggeli ebéd vacsora evés ivás, meg ugye míg itt lesznek is kell őket etetni itatni. Ha nem hoznak semmit a gyereknek én is kiakadok, mert inkább azt a pénzt költeném a gyerekre! Ez a felháborító hogy Munka, nem ingyen van az ételsem, és semmit sem kapott! Na az ilyen hogy lesz rendes keresztszülő?
2010. aug. 7. 22:35
 16/31 A kérdező kommentje:
Férjem azzal nyugtat, hogy a báttya hozott egy tömény italt legalább, ja maguknak, hol vígasztal engem,...
2010. aug. 7. 22:35
 17/31 A kérdező kommentje:
Nálunk is egész napos volt, ebéd, vacsora,most lett vége negyed 9-kor, nagyon sokba volt, sokmunkával,férjem fél négykor kellt, hogy kész legyen a pörkölt délre.
2010. aug. 7. 22:37
 18/31 A kérdező kommentje:
kelt:)
2010. aug. 7. 22:38
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hozott egy töményt...engem sem vigasztalna! De fel a fejjel!
2010. aug. 7. 22:46
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tulzod el,nekem is rosszul esne.Nekünk szeptemberben lesz a keresztelő,de már az 1éves szülinapbol kiindulva és a nemrégen tartott névnapbol,misem fogunk ajándékokkal tele lenni.Az én két testvérem és anyukám szinte máre tulzásba is viszik az ajándékozást,de a férjem testvérei és anyosóm...Az egyik sogoroméktól még semmit nem kapott a lányom születése óta.Most kövezettek meg,de az ebéd sem lesz nagy valami és ez miatt.

Tehát megértem a csalodottságodat.

2010. aug. 7. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!