Anyukák! Honnan nyertek energiát a mindennapokhoz?
Reggel mega adag kávé,délelőtt amikor a zsarnokom pihizik,addig én is eldőlök:D
Zöld teát én is szoktam inni,vitamint nem szedek,de már erősen gondolkodunk rajta
Én is szedtem magne-b6-ot,de nem vettem észre javulást.Nagyon alacsony a vérnyomásom,aluszékony vagyok,nekem csak az segít,ha én is lefekszem vele aludni,mikor alszik.Így drága időt veszítek a főzésből pl.de,mikor felébred,és még nem tudunk kimenni a meleg miatt,akkor nekilátok.olyankor a kezébe adok pl.porszívót,vagy felmosót,azzal nagyon sokáig elvan,vagy magam mellé ültetem,mikor pl.krumlit pucolok,és kap a kezébe egy fakanalat,ilyesmit,nekem azzal is elvan,közben "segít" nekem.Így dupla idő a főzés,de muszály aludnom,hogy bírjam estig.
11 hós kislány anyukája
kevés ajzószer... havonta egy kóla a mekiben minimális kávé és nulla energiaital.
este 8 tól mienk az idő ilyenkor regényeket olvasunk a férjemmel én olvasom fel neki ő játszik és figyel rám is.
napközben pedig magamra is szánok időt ha megyünk sétálni betérek egy boltba és veszek ezt azt engem már az is kikapcsol és az itt töltött idő. Havonta egy hétvégét a gyerek a nagyinál tölt p. szo és vasárnap mi is ott vagyunk. multivitamint elevitet szedek - terhes vagyok-
1x2 vagy 2x2 amit szedek a magne B6-ból, attól függ.....
Van mikor nem szedem egy hétig, de amikor érzem hogy lankadok, akkor megint rendesen szedem. Azt nem írtam, hogy sok vidám filmet, rajzfilmet nézek, az is meghozza az ember jókedvét.... Lányom is szereti őket, ha nevetek, nagyokat kacag Ő is. Némó nyomában a kedvenc :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!