Anyukák! Honnan nyertek energiát a mindennapokhoz?
Én iszom az aloe gélt + szedek Kids vitamint, meg Nature Min-t (ásv.anyag tabletta). De szerintem nem ebben van a titok nyitja.
Nem vágok eret, ha elmaradok itthon valamivel, hanem fogom magam és élvezem a gyerekemmel töltött időt. Férjem sem izgatja fel magát, ha mondjuk kint maradt a mosogatni való aznap, nekünk örül, nem a patent rendnek (azért nincs disznóól nálunk :-))
Elgondolkodtatott a kérdés.
Néha kimerül az elem, olyankor 2-3 napig pihenek. Aztán újra megy a duracell. De hogy' mitől?
Biztos a boldog házasság a titka. Vagy talán az, hogy sosem érdekelt, amikor azzal jöttek, hogy hű de nagyon ki leszek merülve. Néha ki vagyok. Na és? 6 évet vártam, mire gyerekünk lett, amikor sikerült a lombik, elhatároztam, hogy még az álmatlan éjszakákat is ki fogom élvezni. Juszt is.
Lehet, hogy csak ennyi?
Nem félek, inkább próbálok élni.
Én amúgy is élveztem a terhelést, játszom a gyerekkel, gondját viselem. Mellette tervezek két vállalkozást, számolok, kutatok, egyeztetek, hogy legalább az egyik elinduljon ősszel. Árvízi adományozásban segédkezek a férjemnek. Van egy kert, kutya, szóval nem unatkozom, és bővíteni kéne a házunkat is. Kicsi. Úgy vettem észre, hogy ezek "karban tartása" nem viszi az erőt, hanem hozza.
Pedig a lányom 7 hónapos korától nem alszik végig 1 éjszakát sem (amióta fogzik). És már elmúlt 1 éves.
Talán még annyi, hogy amikor valami nem jön össze, akkor gyakran bosszankodok persze én is, dühöngök is, de rájöttem, hogy mosolyogva vállat vonni és azt mondani, hogy ez van, és tovább menni sokkal könnyebb.
Elfogadni és abból építkezni, ami van. Sosem hittem a véletlenekben. Ami történik, annak oka van. És majdnem mindig kiderül az ok. Egy lassan haladó autó mögé beszorulva lehet bosszankodni, de talán épp egy súlyos karambolt kerülök el ezáltal.
Az élet szép. Akkor is, ha elsőre ez nem látszik. Élvezzétek ki.
Bocs, hogy hosszú lettem, de olyan jó volt nektek ezt leírni. Hátha segítek vele valakinek.
Örülök hogy nem kell dolgozni járni, nem kell reggel 6-kor kelni (ma is nyolc után keltünk), nem kell ülni egy irdoában napi 8 órát, oda megyünk, ahova akarunk és mindezt majdnem annyi pénzért, mint amikor még a nagyobb gyerek mellett dolgoztam.
Most hogy itt a nyári szünet suliba , edzésre sem kell vinni-hozni nagyot.
16 hónapos leszés mostanában alussaz végig az éjszkát, már megszoktam a kevesebb alvást, este hamareb lefekszünk a párommal, szoktam momdani , olyanok vagyunk mint a nyugdíjasok:-)))
előző
sorozatokat, filmakat nézek, nyálas könyveket olvasok, gépezek, napozok, amikor du alszik (mint most)
Elgondolkodtatott a 12:28-as válaszoló!
Valóban,ha nem bosszankodnánk,akkor lehetne élvezni jobban az életet!Én nagyon pörgős ember vagyok és bosszant,hogy nincs annyi energiám,amennyit szeretnék belefektetni a dolgokba!Imádom a kis nyuszimat és örülök,hogy nektek is sikerült,még ha lombikkal,akkor is!:)
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!