Anyukák honnan "gyűjtötök" energiát? :-)
Futással. Én, aki gimis koromban a 12 perces Cooper teszttől is meghaltam, egy szupi edzéstervet követve ma már lazán futom a fél órát, és hihetetlen módon nem fáradtságot, hanem frissességet érzek tőle, a szebb alak, mint mellékhatás meg csak motivál :))
Gyerekek mellett csak reggel van időm futni, de nagyon jó, feldob egész napra. Próbáld ki!!! :)
Nekem ebben az időszakban a nap fénypontja volt, mikor végre elaludtak a gyerekek. :)
Egy kellemes fürdő, olvasás a kádban, arcpakolás, hajpakolás.
Vagy végre kettesben a férjemmel összebújni, megnézni egy jó filmet, vagy kiülni a teraszra beszélgetni.
Az is jó feltöltődés volt, hogy amíg a férjem vigyázott pár órát a gyerekre, és elmentem bevásárolni. Nem plázázni, csak a szokásos nagybevásárlás, de EGYEDÜL, nyugodtan nézelődve.
Amennyiben van mozgósítható barátnőd, akkor ülj be vele valahová egy kis dumálásra.
Ezen kívül sok erőt adhat, ha arra gondolsz, hogy ez az időszak sem tart örökké, lassan szaladni fog a csöppség, nyáron már viheted a játszótérre, ősszel már elszórakoztatja magát is, és lesz pár perc szusszanásnyi időd.
Ahogy egyre többet mozog, egyre jobban fárad, és lassan eljön az idő, mikor átalussza az éjszakát, már csak hónapok kérdése. :)
Kedves Első válaszoló! Futni én is utáltam,de megmozgattad a fantáziám ...lehet,hogy kipróbálom! :-)
Kedves második válaszoló! Nem gyereknevelési tanácsokat kértem! Éjszaka nem enni ébred,ő a "pukikkal szenved,és megoldást még nem sikerült találni rá"...
...rengeteg mindent eszik,és szeret is,viszont inni nem nagyon hajlandó,így inkább adok neki tejcsit...és SZERETEK szoptatni,tehát nem sietek a leszoktatással!!!
Kedves harmadik válaszoló! Köszönöm a hosszú válaszod...néhány ötletet majd hasznosítok! :-)
hát én a túlélésre hajtottam. rábízni nem volt kire. éjjelsokat ébredt, magában nem volt el. és túléltem. :)
amúgy : neteztem, az volt a napi másfél óra kikapcs. és hát a babámból merítettem az energiát, máshonnan nem volt honnan, neki akkor is szüksége van rám, ha én épp összesem a fáradtságtól. szerencsére már túl vagyunk rajta, már 2 éves is elmúlt, alszik mint a bunda éjjel, és már jobban elvan egyedül. csak most meg megint terhes vagyok, azért vagyok állandóan fáradt. :D
OFF:kedves első!!
leírnád azt a szupi edzéstervet légyszíves!mert én mindíg is utáltam futni de jó volna nekem is egy kis mozgás!!
Bocsánat kedves kérdező,hogy offoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!