Anyukák, Ti honnan gyűjtötök erőt, ha már úgy érzitek, nem bírjátok?
akkor nem birom és belekezdek olyanba ami megnyugtat.
nekem se segit sokat a férjem reggel hatra megy du fél ötre ötre ér haza sokszor csak este kilencre
nálunk a séta mindig beválik akkor megnyugszom v. bármi ami kizökkent. ált. emberek közé megyek.
ha idegesebb vagyok a házimunka se úgy megy hanem csigamódjára és akkor várok elmegyünk itthonról egy órára kettőre hazaérve meg pikk pakk készenvagyok.
szóval mindenkinek más hogy miben találja meg a megnyugtató tevékenységet pl, főzés, sütés.
rábízzuk a gyereket vkire, és elmegyünk kettesben a párommal vhova este.
vagy napközben egy egész napra délelőttől az esti fürdetéaig van a mamánál, és irány vmerre, olyankor feltöltődöm. este a manó fülig érő szájjal vár, ugrik a nyakamba, és másnap már sokkal jobban megy minden.
ha nincs más, bízzátok egy bnőre, nagynénire, keresztanyára, vagy akire tudjátok és megbíztok benne!!
mert pihenő neked is kell!!!
Szia! A bölcsi egy jó dolog ilyenkor. Én amikor úgy érzem hogy most már nincs tovább szedek magne b6-ot bízva benne hogy segít az idegeimen :) igaz nekem nem jár a lányom bölcsibe, viszont számíthatok anyósomra és a szüleimre is. Ilyenkor egy egy délutánra kölcsönadom a lányom :) és nem foglalkozom vele hogy szalad a lakás vagy ilyesmi csak olyat csinálok amit szeretek.
18 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!