Most 3 hós a babám, újra terhes vagyok. Anyukák, hasonló cipőben, hogy birjátok, mire figyeljek?
Nekem a 2 nagy között van 11 hónap.
Nem volt nagyon vészes, arra figyeltem,hogy a nagy pont el legyen választva mire a kicsi megszületik (terhesség alatt is szoptattam végig)
és igyekeztem minél több dolgot egyszerre csinálni. Egyszerre etettem, egszerre fürödtek,ha az egyiket tisztába raktam,akkor amásikat is.....
Férjem és testvére között is csak 13hónap van. Anyósom egyszerre csinált mindent, szoptatni nem tudott, mert az elsőszülöttnek nem ízlett a "terhes-tejci".
De azt mondta jobb volt így, mert együtt nőttek fel (egy korosztály) a gyerekek, együtt játszottak.
Arra azért készülj fel, hogy ezzel a terhességgel nem fogsz feltett lábbal pihengetni:) Nálunk is 1 év van a gyerekek között, végig nagyon fitt kismama voltam, egyszerűen nem volt időm elfáradni. Ezt szerencsére egyáltalán nem viseltem rosszul.
Szülés után nálunk az első otthoni hét volt húzós, amíg a picivel kitapasztaltuk egymást. Ezt az időt a férjem is itthon töltötte. Utána már mentek a dolgok maguktól. Nem olyan nehéz, mint sokan gondolják. Végülis majdnem mindegy, hogy 1 vagy 2 gyerek alatt kell cserélni a pelust.
Én csak előnyét láttam a dolognak: nem volt testvérféltékenység, túl kicsi volt hozzá a nagy. Hónapok alatt összenőttek, mindig volt partnerük a játékban.
Most 2 év korkülönbség van a kicsijeim között, ez már macerásabb egy fokkal.
Múltkor volt itt egy kérdés, ott azt hiszem 7 hónapos volt a baba, és úgy lett terhes az anyuka. Le is lett hurrogva itt valaki által, hogy a testének ki kellene pihenni az előző terhességet és szülést. Na ehhez mit szólna... :-))
Gratulálok, és jó egészséget kívánok nektek! (1 éves kislány anyukája, s remélem hamarosan terhes.... :-))
Lesz segitségem, Hála Istennek. de azért félek, mert az éjszakák, csak az enyémek lesznek, csak apuka lesz mellettem, nah, de ő meg ugye dolgozik. remélem a 2. baba is olyan jó lesz, mint a most 3 hós picim.
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!