Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is rosszul esne? Vagy...

Másnak is rosszul esne? Vagy csak én túlzom el? Kár volt ennyi energiát, pénzt beleölni.

Figyelt kérdés
Ma volt kisfiam keresztelője...Senkitől nem kapott semmit.A buliról haza kellett szaladnom,mire visszaértem,már mindenki megebédelt rajtam kívül, még fényképet se tudtam csinálni az ebédről. Ráadásul sógornőm délután még a barátnőjét is elhívta családostól, hogy legyen társasága. Ha ezt tudoma templom után nem csinálok ebédet.
2010. aug. 7. 20:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk karácsonykor lesz keresztelő....náluk is van olyan, aki még el sem jött megnézni a lányomat! :(
2010. aug. 7. 23:12
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Akárki akármi akármit mond, egy keresztelőre igeni elvárja mindenki, hogy a kisgyerek kapjon valami is ajándékot, emléket a meghívottaktól! Oda sem mennék anélkül ilyen helyre. Nálunk is most lesz és bizony nagyon csalódott lennék, ha kislányomnak nem hoznának ajándékot. Nem várom el a több tízezer forintos akármiket, de egy kis egyszerű játék vagy ruhácska, kis könyv, bármi igenis beleférhet, úgy gondolom!

Pffff....felhúztam magam rajta, mert nem is gondolná a normálisabbja, hogy ilyen is létezik!

Kedves Kérdező! Elhiszem, hogy csalódott vagy és megértelek! Sajnálom, hogy a gyereked keresztelője nem olyan emlékként marad meg benned, mint szeretted volna...

Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!

2010. aug. 7. 23:24
 23/31 anonim ***** válasza:
Bocsánat a hibákért! :S
2010. aug. 7. 23:25
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg no comment,mert ha még egy ember nem visz ajándékot,akkor ok,elnézzük,nem tudta,vagy valami,de hogy az összes ilyen legyen?!Persze,nem az ajándék a lényeg,de szerintem még egy 12éves gyerek is jobban tudja mi illik ilyenkor.
2010. aug. 8. 09:01
 25/31 A kérdező kommentje:
Ha valaki olvassa még, akkor az történt,hogy utólag volt akitől kapott babóm ajándékot...
2010. aug. 9. 13:24
 26/31 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy utólag? Mit kapott?
2010. aug. 9. 23:36
 27/31 anonim ***** válasza:
igen,én olvasom.Tényleg,mit kapott utólag?Szerintem fénymásolás céljából kérd el az emléklapot:"hátha egyházi suliba megy majd" szöveggel-legalább az legyen meg.Én keresztanya vagyok,de nem csak annyi ,hogy a keresztvíz alá tartottam-bocs névadó volt csak-szóval nem csak egy fogadalom.Mondjuk mivel én nem rokon vagyok,hanem barát,ezért mi anno beszélgettünk is róla.Most ajánlottam,hogy új fülbevalót vennék a leányzónak a bébi helyett-5és fél,de anyukája tiltakotott,hogy ez annyira tuti,eszébe sincs lecserélni.De üres kézzel egy látogatásra sem megyek,ha ő jön,akkor is várja valami.Ma jönnek a kisfiam 1 éves szülinapja alkalmából-tuti,hogy mi kapunk egy csomó olyat,amit a leány már nem használ-ez is hatalmas segítség.Kérdezhetnél az amerikai szokásokról,ott mi dívik-hátha észbe kapnak..
2010. aug. 10. 07:28
 28/31 A kérdező kommentje:
Végül nem lett meg az emléklap, de kértem másikat.A mama,és az egyik keresztszülő pénzt adott.Majd nyitunk egy bankszámlát a kisfiamnak, és rátesszük.Azt hiszem rátaláltak a kérdésemre,mert tettek rá utalást.
2010. aug. 10. 13:47
 29/31 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor csak meghunyászkodtak! :) De hova tud eltűnni egy emléklap... :S
2010. aug. 10. 22:35
 30/31 A kérdező kommentje:

3 éves unokatesónak adta a kezébe a keresztapa,és hát lerakta valahol:(Tőlük ezt kaptuk:)

De már nem bosszankodom rajta....

2010. aug. 10. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!