Másnak is rosszul esne? Vagy csak én túlzom el? Kár volt
ennyi energiát, pénzt beleölni.
Nálunk karácsonykor lesz keresztelő....náluk is van olyan, aki még el sem jött megnézni a lányomat! :(
2010. aug. 7. 23:12
Akárki akármi akármit mond, egy keresztelőre igeni elvárja mindenki, hogy a kisgyerek kapjon valami is ajándékot, emléket a meghívottaktól! Oda sem mennék anélkül ilyen helyre. Nálunk is most lesz és bizony nagyon csalódott lennék, ha kislányomnak nem hoznának ajándékot. Nem várom el a több tízezer forintos akármiket, de egy kis egyszerű játék vagy ruhácska, kis könyv, bármi igenis beleférhet, úgy gondolom!
Pffff....felhúztam magam rajta, mert nem is gondolná a normálisabbja, hogy ilyen is létezik!
Kedves Kérdező! Elhiszem, hogy csalódott vagy és megértelek! Sajnálom, hogy a gyereked keresztelője nem olyan emlékként marad meg benned, mint szeretted volna...
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
2010. aug. 7. 23:24
2010. aug. 7. 23:25
Ez tényleg no comment,mert ha még egy ember nem visz ajándékot,akkor ok,elnézzük,nem tudta,vagy valami,de hogy az összes ilyen legyen?!Persze,nem az ajándék a lényeg,de szerintem még egy 12éves gyerek is jobban tudja mi illik ilyenkor.
2010. aug. 8. 09:01
25/31 A kérdező kommentje:
Ha valaki olvassa még, akkor az történt,hogy utólag volt akitől kapott babóm ajándékot...
Hogy-hogy utólag? Mit kapott?
2010. aug. 9. 23:36
igen,én olvasom.Tényleg,mit kapott utólag?Szerintem fénymásolás céljából kérd el az emléklapot:"hátha egyházi suliba megy majd" szöveggel-legalább az legyen meg.Én keresztanya vagyok,de nem csak annyi ,hogy a keresztvíz alá tartottam-bocs névadó volt csak-szóval nem csak egy fogadalom.Mondjuk mivel én nem rokon vagyok,hanem barát,ezért mi anno beszélgettünk is róla.Most ajánlottam,hogy új fülbevalót vennék a leányzónak a bébi helyett-5és fél,de anyukája tiltakotott,hogy ez annyira tuti,eszébe sincs lecserélni.De üres kézzel egy látogatásra sem megyek,ha ő jön,akkor is várja valami.Ma jönnek a kisfiam 1 éves szülinapja alkalmából-tuti,hogy mi kapunk egy csomó olyat,amit a leány már nem használ-ez is hatalmas segítség.Kérdezhetnél az amerikai szokásokról,ott mi dívik-hátha észbe kapnak..
2010. aug. 10. 07:28
28/31 A kérdező kommentje:
Végül nem lett meg az emléklap, de kértem másikat.A mama,és az egyik keresztszülő pénzt adott.Majd nyitunk egy bankszámlát a kisfiamnak, és rátesszük.Azt hiszem rátaláltak a kérdésemre,mert tettek rá utalást.
Szia! Akkor csak meghunyászkodtak! :) De hova tud eltűnni egy emléklap... :S
2010. aug. 10. 22:35
30/31 A kérdező kommentje:
3 éves unokatesónak adta a kezébe a keresztapa,és hát lerakta valahol:(Tőlük ezt kaptuk:)
De már nem bosszankodom rajta....
Kapcsolódó kérdések: