Van olyan aki a babájával együtt alszik vagy aludt az ágyban?
szia
En egyutt aludtam a lanyommal 2.5 honapos koraig.
Akkor meg eleg kicsi volt es a mellkasomon aludt.
Most csak akkor alszunk egyutt ha jon a foga, mert nagyon bedugul az orra es egesz ejszaka szivogatni kell, hogy tudjon pihenni.
Imadtam Vele aludni, de mar nagylany es nem igenyli.
6honapos a babam
Tudom mas otthon az elv, de en kulfoldon elek es a korhazban is a mellkasomon altattak a lanyomat.A vedonom is mondta, ha tudunk ugy aludni aludjunk ugy, mert jobbat alszik ugy a baba.Nekunk bejott.Biztonsagban ereztem, mert hallottam a szuszogasat.
Viszont a ferjemtol addig kulon aludtam, mert nagyon rugkapal mindig almaban es feltem, hogy megutne a lanyunkat.
1. valaszolo
Szia!
3 gyermekünk van(5 éves,3 éves és 7 hónapos) és egyik sem aludt a kiságyban,csak köztünk.A két nagyobb másfél évig aludt velünk,onnan a saját ágyukba kerültek.Nekem is könnyebb volt a sok éjjeli szoptatás miatt az együtt alvás és a babáknak is a közellét:)Semmi kárát nem láttuk/látjuk ennek:)Szeretünk közel lenni egymáshoz.A legkisebb kizárólag anyatejes,többször kelünk enni éjjel és nekem fontos,hogy a lehető legtöbbet pihenjek éjjel.Így elalszik a cicin és én is elalszom miközben Ő eszik:)
Az lemaradt a valaszombol. hogy a babaagy oda van tolva a mi agyunkhoz azota es ugy alszunk, hogy fogjuk egymas kezet.Atdugom a kezem a racsoko kozott es fogja az ujjam egesz ejjel.Ha valami nem jo Neki megszoritja az ujjamat...erre felebredek es simogatom a hatat :)Halljuk egymas szuszogasat es jot alszunk igy.
1.valaszolo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!