Aki azt mondta, soha sem szül többé, megváltozott a véleménye?
Igen. Az első nagyon traumatikus volt. 1 évig teljesen elzárkóztam még a gondolattól is,hogy vállaljunk kistestvért.
Most várjuk a 3.babát 😅
Nekem nagyon csúnya lett a terhességem vége. Alsó médiál császár, atónia.
A mai napig könnyezek, ha eszembe jut. Nem értem hogyan történhetett.
Egyelőre nem akarom újra és nem tudom változik-e valaha.
5-ös
Akkor ez nem a szüléstől való félelem...
Hát, nem tudom.
Terhességtől, szüléstől, bármi negatív kimeneteltől. Az első terhességemnél is eleinte minden rendben volt :(
Nem tudom még egyszer el tudnám-e ezt az érzést viselni, hogy valami baj van.
Na én mindig is 1et akartam, 2 éves a lányom, több nem lesz.
A férjem akar mégegyet.
Tőlem akkor sem lesz, ha fene fenét eszik is..Mit nem lehet ezen megérteni amúgy? Mai világba 1 gyerekkel sem egyszerű, nem a régi idők vannak mikor anyuka 10 évig otthon ül, apuka meg eltart mindenkit. Meg minden egyes terhességnél vásárra viszed a bőröd, még ha sokan ezt nem ismerik is be. Nekem császár volt, hát mégegy császárt én biztosan nem vállalok. Ezzel le is zárult az, hogy miért is nem lesz :D
És ha nem kislány lesz nektek a 2.? Akkor legyen 3. 4.?
Biztos, hogy magától a szüléstől fél? Bár egyébként félhet attól is, ez a 2 óra vajúdás, amit említettél, még semmit nem árul el arról, milyen volt valójában.
Nekem viszont gyanúsabb, hogy rájött, milyen egy picivel a nap nagy részében egyedül bajlódni otthon. Hát nagyon sz*r tud lenni, főleg, ha egy kicsit is nehezebb eset. Aztán gondolom, eszében sincs mondjuk egy dackorszakos naggyal meg egy babával ugyanezt játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!