Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megváltozhat később erről a...

Megváltozhat később erről a véleménye?

Figyelt kérdés

A házasságunk elején megbeszéltük, hogy 2 vagy három gyereket szeretnék, de 2 minimum. Ő azt mondta neki sincs ellenére. 1 éves a lányunk, felhoztam a baba témát, de direkt közöltem vele, hogy nem most hanem jó pár év múlva, mire ő azt mondta, hogy neki elég ez az egy gyerek.

Megváltozhat erröl a véleménye pár év múlva? Ha nem változna, hogy dolgozzam fel, hogy többet nem fogok babázni? Most nagyon el vagyok keseredve

2019. febr. 23. 23:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha te sem akarod még, akkor kár ezen kattogni. Rengeteget változhat még mindkettőtök véleménye.
2019. febr. 23. 23:44
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Korai volt meg felhozni. Gyerek elott biztosan nagyonn orommel es szabadsaggal gondolt arra milyen lesz apanak lenni, most belekostolt abba hogy edesapa, minden figyelme es szeretete e kicsire fordul es most beeri ezzel ugy erzi ennyi eleg, ez siman fog meg valtozni de meg tutira korainak tartja es ezert mondja. Amugy mindenki aki a rokonsagomban van 1-2-3 eves gyermekkel azt fujtak nem kell tobb mert eleg egy, ez az egy kitesz egy ovit... Na azota a legtobbnek van mar meg 2-3 gyermeke.. Valtozik idovel ez biztos.
2019. febr. 24. 00:24
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Korai volt... Talán megvaltozik a velemeny talan nem. Párommal mindig 2 gyereket terveztünk, de csak akkor lettünk készek, mikor a nagy 5 lett. 1 his a kicsi 6 a nagy.
2019. febr. 24. 07:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is változhat még, simán... Én olyat nem ismerek, aki sokat tervezett, majd az első után befejezték 🙂. Akinek egy van (ismerőseim),azok egyet is terveztek csupán. Ellenben nagybátyámék (ők igazából nem tervezték el sosem, hogy hányat akarnak) az első után teljesen biztosak voltak abban, hogy nem lesz több baba. A nagy 5, kicsi pedig fél éves.
2019. febr. 24. 07:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Simén változhat. Mikor a lányom ennyi idős volt, az én férjem is ezt mondta. Sőt, ekkor még én is. Most 3,5 éves a leányzó, épp itt szuszog rajtam a 7 hetes öccse :) a nagyobbik 2-2,5 éves korában lezdett változni a véleményünk, előbb az enyém, aztán a férjemé.
2019. febr. 24. 07:58
 6/13 A kérdező kommentje:

Igazából annyit mondott, hogy ha véletlenül teherbeesnék természetesen nem vetetné el velem, és ugyanúgy felnevelné, mint a lányunkat, de neki direktbe nem kell több baba. Én viszont nem éppen az a fajta nő vagyok, akire ránéznek és teherbeesik. Az elsővel is elég sokat szenvedtünk, hogy összejöjjön, biztos, hogy megfelelő fogamzásgátlás mellett nem esnék teherbe. Én meg nem fogok sunyiskodni a védekezéssel,nem teszen kockára a házasságomat, és a családomat.

Egyébként csak azért került fel a téma, mert most voltam nőgyógyászati vizsgálaton, ugyanis a fogamzásgátlótól havi 30 napban véreztem. Az első doki akinél voltam jól megijesztett, hogy nem a fogamzásgátlótól van, hanem valami szervi eltérés lehet, elküldött uh-ra, ahol megállapították, hogy semmi bajom nincs, és a doki akihez akkor kerültem, közölte, hogy azért véreztem sokat, mert amit a 6 hetes kontrollon felírtak tablettát azt kizárólag csak szoptatás alatt lehet szedni. Én viszont már 10 hónapja nem szoptattam, és szedtem tovább a tablettát, mert a 6 hetes kontrollon csak annyit mondtak, hogy olyan gyógyszert kapok amit szoptatás alatt is lehet szedni. A tájékoztatóban sem volt se.mi infó arról, hogy nem lehet szedni szoptatás nélkül, sőt még volt használati utasítás is arra, hogyan kell szedni ha valaki nem szoptat. Emiatt eszembe se jutott, újra nőgyógyászhoz menni a tabletta csere miatt. Mivel 8 hónapig védekezés nélkül szexeltünk tudtunkon kívült, felmerült a kérdés mi lett volna, ha. Ezért nem tudom, hogy most ez csak az első sokk lehet nála, vagy tényleg meggondolta magát.

2019. febr. 24. 08:09
 7/13 anonim ***** válasza:
1 éves kisgyermek nagyon sok energiát vesz el.. Hónapról hónapra könnyebb lesz vele elkezd kommunikálni meg lehet vele beszélni dolgokat több helyre lehet menni vele stb... Ha akkor látja hogy a babakor es a nehéz időszak nem tart örökké talán megvaltozhat a véleménye igen. De az is lehet hogy akkor is azt mondja hogy most tökéletes nem akat vissza esni a babakorszakba..
2019. febr. 24. 09:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi teljesen ugyan ebben a helyzetben voltunk. Mindig is 2-3 gyereket akartunk. Megszületett a Fiam, 1 éves kora körül hoztam fel a Tesó témát, ugyan ez volt a válasz, hogy neki elég ez az 1 gyerek is, nem akar többet. Bele voltam betegedve egy ideig hogy nem babázhatok többet. Most 5 éves a Kisfiam, és épp az első éles, próbálkozós hónapunkban vagyunk. Apa most ért meg rá hogy jöjjön a Tesó. Ne sürgesd, meg kell érnie rá. :) Vannak olyan Férfiak akiknek az első gyerkőc után idő kell. Az én Férjemnek is kellett idő, de türelmesen megvártam. :)
2019. febr. 24. 09:10
 9/13 anonim ***** válasza:

"6 hetes kontrollon felírtak tablettát azt kizárólag csak szoptatás alatt lehet szedni."

A helyedben ezt a második orvost is lecserélném, mert ez baromság. A tájékoztató írja jól. Nem védekezés nélkül voltatok.

2019. febr. 24. 09:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mert valamiért csak 30 napból 30at véreztem, és mióta abbahagytam, teljesen normális ciklusaim vannak. Azt mondta a gyógyszer miatt van, mert az csak szoptatás alatt hat, ezért voltak ilyen szabálytalan ciklusaim. Pont miután abbahagytam a szoptatást, azután kezdődtek az állandó vérzések, és miután abbahagytam a gyógyszert akkor múltak el. Szóval ez nem lehet véletlen és lehet igaza van a dokinak. De ez igazából már nem is számít, kaptam másik gyógyszert, és szerencsére nem lettem terhes.
2019. febr. 24. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!