Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megváltozhat később erről a...

Megváltozhat később erről a véleménye?

Figyelt kérdés

A házasságunk elején megbeszéltük, hogy 2 vagy három gyereket szeretnék, de 2 minimum. Ő azt mondta neki sincs ellenére. 1 éves a lányunk, felhoztam a baba témát, de direkt közöltem vele, hogy nem most hanem jó pár év múlva, mire ő azt mondta, hogy neki elég ez az egy gyerek.

Megváltozhat erröl a véleménye pár év múlva? Ha nem változna, hogy dolgozzam fel, hogy többet nem fogok babázni? Most nagyon el vagyok keseredve

2019. febr. 23. 23:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nincs igaza. Aki nem kaphat kombinált tablettát (pl.: trombofília miatt), az csak azt kaphatja szoptatástól függetlenül.

Az teljesen más dolog, hogy nem mindenki bírja. Rajta is van, hogy mellékhatásként jelentkezhet vérzés az egész szedés alatt. Nálad ez volt.

2019. febr. 24. 10:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Mar bocsi de tulajdonkepp mi a problema?? Mert a kerdesedben irod hogy 2-3 gyermeket terveztek aztan valtozni fog e a velemenye a most egy eves utan, kesobb mikor erre mindenki valaszol kiderul hogy szandekosan nem is akar egynel tobbet, azaz nem terveztetek 2-3 gyereket. Ha tervezi az ember akkor "direktbe" akarja. Most akkor mi a kerdes ? Hogyan vedd ra vagy mi? Sehogy...
2019. febr. 24. 19:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Az elején mikor beszélgettünk róla, ő azt mondta, hogy ő is szeretne 2-3 gyereket, de most pedig azt mondja az első után, hogy nem akar többet. Az a kérdés, hogy változni fog-e a véleménye később, az eredeti tervhez, vagy ez már az első után végleges.
2019. febr. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!