Akik fiatalon (kb 18-25) terveztetek babát a párotokkal és ellenezték a szülők. Mi volt az érvük? És mikor már terhesek voltatok megváltozott a véleményük? És ti mit gondoltok utólag igazuk lett? Várni kellett volna még?
Párom 27 én 21 és szeretnénk babát, 1 hónap múlva elkezdünk próbálkozni.
Párom szüleivel élünk.
Apukámnak az a kifogása, hogy várjuk meg ameddig nem fogunk saját házba költözni ( de valószínű ilyen 40 éves korunkra se lesz, szóval erre kár várni).
Anyu szerint pedig előbb nekem egészség ügyileg kéne helyre jönni, plusz még várni kéne (most nem részletezném, de apróságok, a terhességet és a baba egészségét nem befolyásoló gondok)
Anyósom szerint egyszerűen csak várni kéne még, mert ő is ennyi idősen szült, és így utólag még várna.
Azt tudom ha bejelentjük majd hogy babánk lesz mindenki boldog lesz, de nem tudom, hogy ők tényleg jobban tudják e? Hiszen nekik van gyerekük, nekünk meg nincs, nem próbáltuk még hogy milyen.
Igen mondhatjuk így is.
Albérletre nem lenne pénzünk egy fizetésből (értelem szerűen ha lesz gyerekünk egy ideig nem fogok dolgozni, 70-80 ezerből meg nem lehet egy albérlet költségét és a hármónk létfenttartó szükségleteit finanszírozni).
Szóval így "kénytelen" vagyok ide. Ha várunk 2 évet akkor se lesz jobb a helyzet.
Az ilyen pároknál a vége az lett a környezetemben, h a pénz nem úgy jött, h elég lett volna(gondolom te is hatalmas összeget fogsz 21 évesen kapni a gyerek után meg van félrerakva pénzetek is, na persze), aminek az lett, a vége, h apa túlórázott ezerrel, anya meg kitalálta, h el van hanyagolva, szal elkezdett félrekacsingatni.
Kiderült, a pali lelépett, a nő meg van a csp vel meg a többi segéllyel együtt a gyerekkel otthon.
Csak gratulálni tudok.
Én egy esetről tudok, ott szintén szétment a pár.
20 évesen bevállalták, persze nem bírták a felelősséget meg nekik is voltak pénzügyi gondjaik.
Lelépett a fiú, aztán végül a lány is tovább passzolta a gyereket az anyjának, mert hétközben dolgozik.
Hétvégén meg diszkóznak.
Meg épp mivel nem élte ki magát az épp aktuálissal hempereg valahol.
A fiú meg masszív alkoholista.
Jól gondold meg!
Köszi a válaszokat, sajnálom hogy az ilyen esetek így alakulnak. Az a baj elég reménytelen a mai világban sok minden.
Valaki írta hogy 21 évesen mit kapnék utána. Nem tudom mennyit jelent, de most is van munkahelyem, és mire szülnék már legalább 3 évem lesz, igaz minimál bérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!