Minden összetörött bennem! Teljesen padlóra kerültem! Mit csinálok? Ezek szerint rossz és felelőtlen anya vagyok?
Te jó ég, mintha csak magunkat hallanám. :-(
A párod is valószinüleg bepánikolt, mert fogalma sincs a gyereknevelésről, és látva hogy te is megijedtél és nem tudtad hirtelen mi a baja, ezért téged okolt. Sajnos még sokszor lesz ilyen helyzet, amit igy elég nehéz lesz megoldani, ha a párod nem hisz az anyai megérzéseidben, és nem bizik meg benned eléggé. Mi minden eggyes keserves sirásnál összevesztünk. Az első fog kijövetelekor a párom korházba akarta vinni éjszaka a gyereket, mert úgy orditott, pedig én mondtam neki hogy a foga jön, de nem hitt nekem. Inkább ő is azt mondta hogy éhes, meg rossz kaját adok neki. Ja és persze ha sir akkor szerinte is csak éhes lehet vagy fáj a hasa, más nem is létezik.
Mi már próbáltuk megoldani a helyzetet, beszélt a férjemmel védőnő, barátok, doki, hogy bizza rám a gyerek sorsát, némiképp javult már a helyzet, de még mindig sokszor összeveszünk mikor bepánikol.
Szerintem nem ártana ha egy barátotok vele is elbeszélgetne, és elmagyarázná neki hogy jobban bizzon benned, hisz te sem akarsz ártani a gyereknek.
Azért remélem elmentetek a Balatonhoz, mert látom régebben tetted fel a kérdést.
Szia
Fogzás és egyéb összeveszési okok:-) 12 éve vagyok a párommal 15 hónapja megszületett a fiúnk hónapok óta nem alszunk a fogzás miatt, ráadásul beteg baba. Soha egy hangos szó nem volt közöttünk, no most az éjszaka közepén úgy meg tudjuk egymást szurkálni a fáradtságtól, mint még soha. Ezeket meg kell beszélni, mert elromolhat a házasságotok, mond el, hogy ez neked rosszul esik és ne tegye! Beszéljetek, hidd el kell én nem tettem nagy hullámon mentem keresztül:-(
Kisfiad hogy viselte a nyaralást?
Azért is érdeklődnék,mert mi is most hétfőn megyünk nyaralni.Bevallom kicsit izgulok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!