Minden összetörött bennem! Teljesen padlóra kerültem! Mit csinálok? Ezek szerint rossz és felelőtlen anya vagyok?
Igen, hiszti volt. Apa ma nagyon hisztis volt, de te nem vetted időben észre, viszont a gyereketek már a hiszti kitörése előtt érzékelte, és sírt. Hogy jelezze.
Te nagyon jó anya vagy, és a férjed is jó apa, csak ma 0 volt a tűrőképessége. Talán beszólt a főnök!!
A gyereketeknek ehhez semmi köze, de értékeld, hogy ilyen jó antennái vannak! Apát kell megnyugtatni. Értsd meg kicsit, aztán ha jobban van, mondd el, neked mi fájt, sé puszipuszi béküljetek ki! Aztán irány a Balcsi. Ez szerelem kategóriás kérdés.A gyerek csak ott volt.
Esetleg egy szúnyog csípés? Vagy megrázta a bevásárló kocsi? Mi már jártunk úgy.
Párodnak meg: Akinek nincs autója, és muszáj útnak indulni, azok a gyerekek is sértetlenül nőttek ám fel.
mintha az én kisfiamat látnám 7 hónappal ezelőtt.1 hétig tartott nála a dolog,egyszerűen bementünk egy idegen helyre elkezdett toka szakadtából sírni míg ki nem mentünk onnan,az utcán már semmi baja nem volt:)))
Fogalmam sincs,hogy mitől volt,azóta se történt velünk ilyen,pedig elmúlt 1 éves.:)))félt,talán megijedt valamitől és csak otthon,biztonságban,ismerős környezetben nyugodott meg:))
Ne izgulj,nem vagy rossz anya,apához meg nem fűznék semmit,nálunk is párom az "okosabb":)))
Nálunk is volt már olyan, hogy látszólag a semmi miatt kezdett üvölteni a kisfiam. Biztos, hogy nem tetszett neki a program. Ő akkor épp nem azt szerette volna csinálni. Lesz még ilyen... Ettől nem vagy rossz anya.
Apa sűrűn beszél Veled így? Az én párom még soha nem mondott rám hasonló jelzőket. Még akkor sem, ha szerinte miattam sír a babánk. Mert szerinte nem adtam neki enni, nem tettem tisztába....
Az tipikus férfi szokás (szerintem), hogy ha sír a baba, biztos kézzel fogható baja van. Nálunk apa szerint ha sír, bekakilt. Az esetek 99%-ában nem kaki gond van. Ha az nem, akkor megkérdezi mikor evett? Mondom, hogy egy órája. Ha ez se jött be, akkor a következő: Biztos a foga fáj. Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy nem a foga fáj, nem éhes, nem sz..ros, egyszerűen csak arra vágyik, hogy kicsit foglalkozz vele.
A foga is lehetett egyébként. Nem érzed az ínyén, hogy nagyon kemény lenne? Nálunk akkor szokott hirtelen keserves sírásba kezdeni, ha fáj a foga. Most jönnek az elsők.
Kedves apukának dír egy füles!!! Nem vicc!
1. aki a gyereket neveli azt nem hülyézzük le!
2. ha ő ideges, azt a baba is megérzi, még jobban sír!
inkább próbálta volna megvígasztalni! ennyit a teremtés koronáiról! Soha ne gondold, h rossz anya vagy, te vagy vele a nap 24 órájában, te eteted, te neveled, te vagy neki a minden!
A gyereknek semmi baja, máskor is lesz ilyen!
De a férjeddel elbeszélgetnék egy kicsit, hogy az anyukájával beszélgessen ilyen hangnemben, ha ő annyira ért a gyerekhez, miért nem oldotta meg a problémát!
Nagyon pipa lettem az Uradra! Az enyémet biztos kiosztottam volna még a helyszínen!
1. Az én babám a foga miatt szokott ilyen szívettépően sírni
2. De az előző tippek közül bármelyik lehetett
3. Nem hiszem, hogy a széltől is óvni kellene, nem árt az neki.. !! :)
4. Egy ilyen pici még nem hisztizik. Majd pár hónap múlva már fog, meglátod! De ez még nem az.
5. De jó nektek, hogy van lehetőségetek és pénzetek a Balatonra menni! ne rontsátok el a veszekedéssel! Beszéljétek meg! mondd el, hogy milyen rosszul esett, és hogy tényleg úgy gondolta, vagy csak rossz napja volt?
Üdv, és jó nyaralást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!