Mi baja lehet az öcsémnek? Ma született.
Figyelt kérdés
ma délelőtt 11-kor született meg az öcsém,programozott császárral.apa hívott azonnal,hogy minden rendben,teljesen egészséges.most az elöbb a szomszéd nővel beszélgetett apa,aki abban a kórházban ahol anya szült gyógytornász,és ennyit hallottam:hát ez talán nem nagy probléma...(itt volt kb 2 mondat).ne idegeskedjetek.az én tanulmányom szerint 40-nél normális,neki 60.biztosan figyelni fogják,de nem lesz belőle nagy baj.utána megkérdeztem apát hogy mi volt ez,azt mondta hogy semmi nem a babáról beszéltek(dehogynem.tuti hogy róla.vagy esetleg anyáról.de inkább róla),és mondta hogy be kell mennie anyához és bevágódott a kocsiba.miről beszélhettek??valaki nem ért ezekhez??:)köszii.16/L2010. júl. 23. 14:57
61/64 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek,amúgy nincsen semmi különös:)Olivérnek járnia kell heti egyszer fél órát gyógytornára amíg nem tanul meg mászni,mivel vagy 4 napot altatva volt,és utána is csak egy helyben feküdt sokáig ,kicsit gyengébb a többieknél.De ügyesen forgatja a fejét,kis mosolygyáros,rengeteget mosolyog ránk,gügyög,éjjel csak egyszer kel,és csak akkor sír amikor felébredt,amint valaki kiveszi az ágyból egy hangja nincs,ha még nem is fáradt fekszik és nézeget,gügyög,mosolyog.van egy rezgő pihenőszéke,azt imádja,bármennyit el ül benne:)a gyerekorvos itt volt egyik nap,szerinte a csípője kicsit laza,ezért éjszakára hordania kell egy ilyen (azt hiszem ez a neve) terpeszbetétes valamit,amíg nem lesz meg a csípővizsgálat.Anyával és Vele hazaköltöztünk,mármint el apától,de apa szinte mindig nálunk van,a kanapén alszik,szerintem van rá remény hogy újra minden a régi lesz,hát majd meglátjuk...
2010. aug. 17. 22:55
62/64 anonim válasza:
Majd azt is írd meg, hogy a szüleiddel mi van.:)
63/64 anonim válasza:
Jaj de jo volt vegigolvasni a torteneted! Tisztara mint egy szappanopera, happy end-el :)) Azota, hogy vagytok? Mi tortenik veletek?
Sok-sok boldogsagot, oromet egeszseget Nektek! :)
64/64 A kérdező kommentje:
köszönjük,minden oké:)már 7 kg,egy hónapja átalussza az éjszakát,este 8-tól reggel 8-ig alszik,tegnap óta eszik almát,imádja.:)))
2010. nov. 2. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!