Mi baja lehet az öcsémnek? Ma született.
Figyelt kérdés
ma délelőtt 11-kor született meg az öcsém,programozott császárral.apa hívott azonnal,hogy minden rendben,teljesen egészséges.most az elöbb a szomszéd nővel beszélgetett apa,aki abban a kórházban ahol anya szült gyógytornász,és ennyit hallottam:hát ez talán nem nagy probléma...(itt volt kb 2 mondat).ne idegeskedjetek.az én tanulmányom szerint 40-nél normális,neki 60.biztosan figyelni fogják,de nem lesz belőle nagy baj.utána megkérdeztem apát hogy mi volt ez,azt mondta hogy semmi nem a babáról beszéltek(dehogynem.tuti hogy róla.vagy esetleg anyáról.de inkább róla),és mondta hogy be kell mennie anyához és bevágódott a kocsiba.miről beszélhettek??valaki nem ért ezekhez??:)köszii.16/L2010. júl. 23. 14:57
51/64 anonim válasza:
Most a legfontosabb,hogy anyukád tejét juttassátok el a babához! Hidd el,nagyon fontos! Az én babám is intenzíven volt és lélegeztetőn,és gyomorszondán át kapta a tejemet. Most 6,5 hós és épp az apucijával aluszkál. :-) és gyönyörű nagy lány
52/64 anonim válasza:
talán még összehozza a szüleidet a kisöcséd...
53/64 anonim válasza:
Hogy vagytok, ha szabad kérdezni?!
Olcsi babával minden rendben? És anyukád hogy érzi magát?
Remélem Te is megnyugodtál már, anyukádnak szüksége lesz az ő nagylányára!
54/64 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Olcsit tegnap reggel lecsatolták a lélegeztetőről,ma a szondát is kivették.Anya és apa megy minden nap hozzá,anya ott fej le tejet,és azt kapja hétfő óta,ma már cumisüvegből etette anya,és közbe foghatta is.Ma reggel óta van cumi a szájában,ügyesen benn tartja.Holnap az inkubátorból átrakják kiságyba,és legelőbb hétfőn,de szerintünk szerdán jöhet haza.Apa azon nagyon ki van akadva,hogy még soha nem hallott olyat,hogy császáros baba nyelt vizet.Mindegy,most jobban van.Semmilyen fertőzést nem szabad elkapnia,és ugye pénteken lesz vége az antibiotikumos kezelésnek,utána sem szabad hogy gyulladás legyen.Anya jól van,holnap lesz a varratszedése,picit fáj a sebe.A lelki sebe ha jól érzem nagyon,néha csak úgy elkezd sírni,és 5 perc múlva abbahagyja.Amúgy azt hogy anyáék összejönnek,eddig elképzelni sem tudtam,hisz olyan veszekedések voltak,de most anyával visszaköltöztünk a régi házunkba,ugye ahol apa is lakik még,mert mi elköltöztünk anyuval külön,és hát nem tudom hogy maradunk e,vagy mi lesz.Köszi mindenkinek.
2010. júl. 28. 21:53
55/64 anonim válasza:
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! Remélem minden rendben lesz továbbra is és együtt lehettek végre.
56/64 anonim válasza:
Túl vagytok a nehezén! Drukkolok az egész családnak!:) Majd írnál esetleg kis idő múlva, mi történt veletek?
57/64 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Olivér szerda-csütörtök éjjel megint gyorsan kezdte venni a levegőt,ezért rárakták oxigénre.Mellette kb napi 4 étkezésnél kapta anya tejét,mivel csak azt kaphatta meg amit ott fejt le,az itthonit fagyasztotta.Maradnia kellett,csütörtökön elkezdtek neki adni egy újabb antibiotikumos kezelést.Kedd reggel kettő bacilust tenyésztettek ki a székletéből.De pénteken 2 órakor megkaptuk,jöhetett haza,végre!!:)az utat végigaludta,itthon leraktuk a pelenkázójára és produkálta magát nekünk,mosolygott,nagyon aranyos volt.Aztán evett,és vagy 1 óráig csuklott utána.Anya idehozta a szobámba,letette az ágyamra hogy altassam el,melléfeküdtem,simogattam a hasát és elaludt,annyira édees.Utána felébredt,fürdött amit végigüvöltött,kajcsi,aludt 11-ig.Utána 1kor és 5kor felkelt enni,amire én fel sem ébredtem,remélem marad ilyen jó alvó:)utána 8kor kelt fel,átöltözés,kajcsi és aludt is.11kor megint evett,kb félórányi csuklás,aludt.2kor ugyanígy.Utána fél hatkor ébredt,evett,és nem volt hajlandó aludni,fél 8-ig nagy szemekkel nézelődött.Fürdött,amit szintén végigüvöltött,evett,és most alszik:)remélem hogy ez az éjszaka is olyan jó lesz.Egyébként amikor cseréljük a pelusát,az szinte üres,anya lehajol egy tisztáért,és kaki-pisi egyaránt jön:)persze a pelusba nem.majd még írni fogok,hogy hogy van,és köszönöm így utólag is mindenkinek.
2010. aug. 7. 21:20
58/64 anonim válasza:
:)))))))))))))
Örülök, hogy minden ilyen szépen megoldódott a kis Olivérrel.
Kívánok nagyon sok boldogságot mindannyiótoknak!
És néha-néha azért írd meg mi újság veletek!
59/64 anonim válasza:
Én is nagyon örülök Nektek! :D
Szeressétek egymást nagyon, és vigyázzatok magatokra!
Jó egészséget és sok boldogságot Nektek!
60/64 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy végre együtt vagytok! Mi újság azóta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!