Mi baja lehet az öcsémnek? Ma született.
Figyelt kérdés
ma délelőtt 11-kor született meg az öcsém,programozott császárral.apa hívott azonnal,hogy minden rendben,teljesen egészséges.most az elöbb a szomszéd nővel beszélgetett apa,aki abban a kórházban ahol anya szült gyógytornász,és ennyit hallottam:hát ez talán nem nagy probléma...(itt volt kb 2 mondat).ne idegeskedjetek.az én tanulmányom szerint 40-nél normális,neki 60.biztosan figyelni fogják,de nem lesz belőle nagy baj.utána megkérdeztem apát hogy mi volt ez,azt mondta hogy semmi nem a babáról beszéltek(dehogynem.tuti hogy róla.vagy esetleg anyáról.de inkább róla),és mondta hogy be kell mennie anyához és bevágódott a kocsiba.miről beszélhettek??valaki nem ért ezekhez??:)köszii.16/L2010. júl. 23. 14:57
11/64 anonim válasza:
Ez nagyon fura, nem látogatható se anyukád, se a baba, de ő azért bemegy hozzá? Meg ezt sem értem, hogy nagyon fáj a sebe, ezért nem látogatható...én császárral szültem, és 6 óra után fel kellett kelnem, muszáj volt, és ha anyukád 11-kor szült, akkor most fog letelni a 6 óra. Valami más lehet, de remélem nem komoly. Ha megtudsz valamit írjál. Kívánom a legjobbakat!
12/64 A kérdező kommentje:
valami más??atyaég.félek.valakinek nincs valami tippje,hogy mi lehet ez??amúgy a nem lehet látogatnit még a babánál megértem,őt apa sem láthatja,legalábbis azt mondta...de hogy anyát:/hiszen anya nővére 2 hónapja szült,délután 1körül,és 4 kor bementünk hozzá,persze feküdt.
2010. júl. 23. 16:43
13/64 anonim válasza:
Császár után "őrzőbe" kerül min. 6 órára. Ott nem lehet látogatni. Ha leengedik "gyerekágyra", ott szabad.
Ne idegeskedj, ha hazajön Apukád beszélj vele.
14/64 A kérdező kommentje:
azt tudom,hogy az őrzőből kiengedték.apát felhívtam,mert már ott voltam hogy sírok,mondtam neki hogy tudom hogy valami baj van,látom rajta és mondja el,erre tök idegesen hogy nincs semmi baj,fejezd be a rinyálást már...soha nem beszélt így velem.rinyálás??még egy idegesebb szava sem volt soha hozzám.és ez azért izé,h ő ott van egész nap,nekem meg azt is megtiltotta hogy felhívjam anyát...
2010. júl. 23. 17:07
15/64 anonim válasza:
Szerintem hívd csak fel anyukádat, bármit is mondott apukád.
Ha úgy gondolod, hogy amit apukád kinyomtatott, az összefügg a dologgal, nézd meg a számítógép előzményeibe és olvasd el.
16/64 anonim válasza:
Kiengedték az örzőből? Nem hinném. Közel egy napot vannak az anyák ott, úgyhogy ha ma 11 kor szült, akkor még biztosan a megfigyelőbe van. Egyébkétn lehet látogatni ott is, legalábbis ahol én voltam, a férjem bejöhetett, de mivel jött az egész család, ezért én mentem ki 6 órával a műtét után. Hát látszik, hogy ideges apukád, de nem értem mért nem lehet beavatni, nem vagy már 10 éves, na de mindegy, ezt ő tudja.
17/64 A kérdező kommentje:
apa amikor itthon volt telefonált a mamával hogy kiengedték az őrzőből...nemtom mivan.
2010. júl. 23. 17:24
18/64 A kérdező kommentje:
és biztos nem hallottam félre.
2010. júl. 23. 17:25
19/64 anonim válasza:
Nekem is császármetszés volt és a rendes szobába vittek vissza rögtön.nem voltam semmiféle örzőbe.
Biztosan elmondják majd neked is mi a baj,csak szeretnék ők is hogy leülepedjenek egy kicsit a dolgok másrészt gondolom minden bizonytalan most és nem akarnak hülyeséget mondani neked!
Mindenképpen írj ha tudzs valamit!
Kitartás!
20/64 anonim válasza:
Hm, mikor engem császároztak, akkor 10 (!) órán keresztül nem kelhettem fel és 24 órát voltunk az őrzőben. Másfél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!