Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi baja lehet az öcsémnek? Ma...

Mi baja lehet az öcsémnek? Ma született.

Figyelt kérdés
ma délelőtt 11-kor született meg az öcsém,programozott császárral.apa hívott azonnal,hogy minden rendben,teljesen egészséges.most az elöbb a szomszéd nővel beszélgetett apa,aki abban a kórházban ahol anya szült gyógytornász,és ennyit hallottam:hát ez talán nem nagy probléma...(itt volt kb 2 mondat).ne idegeskedjetek.az én tanulmányom szerint 40-nél normális,neki 60.biztosan figyelni fogják,de nem lesz belőle nagy baj.utána megkérdeztem apát hogy mi volt ez,azt mondta hogy semmi nem a babáról beszéltek(dehogynem.tuti hogy róla.vagy esetleg anyáról.de inkább róla),és mondta hogy be kell mennie anyához és bevágódott a kocsiba.miről beszélhettek??valaki nem ért ezekhez??:)köszii.16/L
2010. júl. 23. 14:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
Szorítunk!!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 24. 09:03
 32/64 anonim ***** válasza:
Én is szorítok.............
2010. júl. 24. 10:51
 33/64 anonim ***** válasza:
Persze, jobban. Nagyon ügyesek mam már a csecsemősök. Azért vitték Győrbe, mert ott megvan minden feltétel az ápolásához. Egy ilyen picinek egy kis víz is elég nagy baj, de őrzik, és felszívódik. Apukád most már kicsit törődhetne veled is, megnyugtathatna. De légy türelmes, most be van zsongva. Majdcsak megnyugszik, és megnyugtat téged is.
2010. júl. 24. 11:00
 34/64 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.apa ott van győrben,fél 1kor beszél az orvossal,szóval már elméletileg beszélgetnek,elmondja az orvos apának hogy van a baba,mi vár rá,és utána hív engem.majd leírom,mi volt.az a baj,hogy itt sopronban van olyan felszerelés ami kell,de szakember nincs.
2010. júl. 24. 12:39
 35/64 anonim ***** válasza:

Na igen, a magyar egészségügy helyzetéről jobb nem beszélni! Sopron nem is egy kis falvacska, érthetetlen számomra ezt a dolog. Vagy felszerelés nincs, vagy szakember nincs. Bele se merek gondolni a kisvárosok helyzetébe.

Nyugodj meg, biztosan jó kezekben van Győrben, hiszen pont azért vitték oda, hogy a lehető legjobban tudjanak rá vigyázni! És különben is biztos ismered a mondást, amit most lehet a hátad közepére se kívánsz, de akkor is igaz: a remény hal meg utoljára! Bízz az orvosokban, bízz az öcsikédben. Hihetetlen erősek tudnak lenni a kisbabák, és nagyon tudnak küzdeni!

Várom majd a híreket, és nagyon szorítok! Minden jót Nektek!

2010. júl. 24. 13:12
 36/64 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért de én is folyamatosan olvasom a kommenteket és szorítok!!

Hogy hívják az öcsédet?Úgyértem mi a keresztneve?:-)

2010. júl. 24. 13:20
 37/64 A kérdező kommentje:
Olivér Bence:){Olcsi)
2010. júl. 24. 13:28
 38/64 A kérdező kommentje:
apa hívott,Olcsi baba jobban van.várni kell,hogy a víz elszivárogjon.nagyon jó orvosok vannak ott,reméljük teljesen meggyógyul.kb egy hét győr,utána meg egy hét soproni kórház még minimum...anya szegény nagyon kivan.sír egész nap.senkihez sem szól.mit tudnék segíteni neki??vagy mit csináljak??olyan rossz nézni,ahogy szenved.nem vagyok ez a nagy lelkizős fajta,nem tudom mitől lenne jobban...
2010. júl. 24. 13:55
 39/64 anonim ***** válasza:
Nem kell nagyon lelkizni. Ha bemész hozzá, mondd neki, hogy szereted és öleld meg! Olcsi babának pedig jobbulást!
2010. júl. 24. 14:58
 40/64 anonim ***** válasza:
Drukkolunk és jobbulást a kicsinek!Nyugi nem lessz semmi baj!
2010. júl. 24. 15:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!