Mi baja lehet az öcsémnek? Ma született.
Figyelt kérdés
ma délelőtt 11-kor született meg az öcsém,programozott császárral.apa hívott azonnal,hogy minden rendben,teljesen egészséges.most az elöbb a szomszéd nővel beszélgetett apa,aki abban a kórházban ahol anya szült gyógytornász,és ennyit hallottam:hát ez talán nem nagy probléma...(itt volt kb 2 mondat).ne idegeskedjetek.az én tanulmányom szerint 40-nél normális,neki 60.biztosan figyelni fogják,de nem lesz belőle nagy baj.utána megkérdeztem apát hogy mi volt ez,azt mondta hogy semmi nem a babáról beszéltek(dehogynem.tuti hogy róla.vagy esetleg anyáról.de inkább róla),és mondta hogy be kell mennie anyához és bevágódott a kocsiba.miről beszélhettek??valaki nem ért ezekhez??:)köszii.16/L2010. júl. 23. 14:57
21/64 A kérdező kommentje:
a baba az intenzívre került..amikor először meghallottam,sokkolt.aztán mondta apa,hogy normál szülés közben a szülőcsatornában a tüdőből minden kipréselődik(magzatvíz,ilyesmi).és őt mivel csak úgy "kivették",maradt magzatvíz a tüdejében,és ettől lett valami baja,és félő hogy elkap valami fertőzést,ezért áttolták az intenzívre.minimum 3 napig nem mehetünk be hozzá,még anya sem.egyébként anya is vacakul van,a sebe.ez volt a negyedik császárja,és felszakadt neki valamelyik még...
2010. júl. 23. 18:43
23/64 anonim válasza:
Akkor nincs nagy baj!
Jobbulást!!
24/64 anonim válasza:
Akkor a légzésszám volt a 60? 40 körül lenne normális.
Jobbulást a kisöcsédnek, anyukádnak! Nem lesz semmi baj, rendbejönnek.
25/64 anonim válasza:
Remélem, kicsit megnyugodtál, hogy már tudod, mi a probléma. Tényleg a bizonytalanság a legrosszabb. Biztos csak elővigyázatosságból került az intenzívre, de jó helyen van ott, ott folyton figyelik. Jobbulást kívánok neki is és édesanyádnak is!
Császár témához hozzászólva, én se voltam őrzőben, pedig altatásban császároztak, egyenesen a szobámba helyeztek el. Ez most decemberben volt.
26/64 anonim válasza:
Ha nem altatnak, akkor őriznek.:) A spinális érzéstelenítő miatt is.
27/64 anonim válasza:
Jobbulást anyukádnak és a kistesódnak! És ugyanakkor gratulálok is a kisbabához!
Császár - őrző téma: engem februárban császároztak és műtét után rögtön a kórterembe vittek. Csak érzéstelenítve voltam.
28/64 anonim válasza:
Kettővel ezelőtti vagyok: engem is, csak az volt az "örző", a nővérekhez legközelebbi kórterem, pont ránk láttak. :)
29/64 A kérdező kommentje:
jobban lesz??háát...ma reggel mentő vitte a győri kórházba(mi soproniak vagyunk,kb háromnegyed óra innen győr),mert leállt a tüdeje,lélegeztetőn van.anya menne hozzá,de fel se kellhet,apát engedik csak be...itt sopronban senkit se engedtek.
2010. júl. 24. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!