Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi baja lehet az öcsémnek? Ma...

Mi baja lehet az öcsémnek? Ma született.

Figyelt kérdés
ma délelőtt 11-kor született meg az öcsém,programozott császárral.apa hívott azonnal,hogy minden rendben,teljesen egészséges.most az elöbb a szomszéd nővel beszélgetett apa,aki abban a kórházban ahol anya szült gyógytornász,és ennyit hallottam:hát ez talán nem nagy probléma...(itt volt kb 2 mondat).ne idegeskedjetek.az én tanulmányom szerint 40-nél normális,neki 60.biztosan figyelni fogják,de nem lesz belőle nagy baj.utána megkérdeztem apát hogy mi volt ez,azt mondta hogy semmi nem a babáról beszéltek(dehogynem.tuti hogy róla.vagy esetleg anyáról.de inkább róla),és mondta hogy be kell mennie anyához és bevágódott a kocsiba.miről beszélhettek??valaki nem ért ezekhez??:)köszii.16/L
2010. júl. 23. 14:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jobban van a picurka. Szerintem írj anyukádnak egy sms-t, hogy nagyon szereted Őt és büszke vagy rá, amiért megajándékozott egy tesókával. Ennél többet úgysem tehetsz.
2010. júl. 24. 15:16
 42/64 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy jobban van Olcsi! Édesanyád van most a legrosszabb helyzetben, próbáljatok minél többet foglalkozni vele, egyébként a sebe hogy van?

Az "őrző" témához még hozzászólva (bocs ha már uncsi), de sztem ezt is kórháza válogattja. Nekem most februárban volt tervezett császár (köldökzsinór csavarodás miatt), de szerencsére komplikációmentesen zajlott, mégis őrzőbe kerültem kb 6 órán át, onnan kerültem a kórterembe, és csak másnap reggel engedtek felkelni.. Szóval sztem ahány (kór)ház, annyi szokás... Lényeg, hogy Ők most már jó kezekben vannak!

2010. júl. 24. 16:58
 43/64 anonim válasza:
Szorítok Nektek!!!!!
2010. júl. 24. 18:53
 44/64 anonim ***** válasza:

Ne aggodj,minden rendbe lesz.Szoritunk nektek mi is :)

Noemi es Erik baba

2010. júl. 24. 19:22
 45/64 A kérdező kommentje:
írtam anyának egy sms-t,h rettenetesen szeretem őt,és erre azt írta h:nagyon büszke vagyok az én nagylányomra,akit az életemnél jobban szeretek,és hamarosan együtt fogjuk kiélni a babázási hajlamainkat egy egészséges Olivér babán:)jah egyébként én anyával és Olcsival fogok élni,anyáék elváltak amikor anya 4 hónapos terhes volt.és voltam is nála,és amikor átöleltem,sírt.de már jobban van egy picit,mármint a lelke.a sebe pedig már alig fáj,kap rá fájdalomcsillapítót,szerdán lesz varratszedés és előtte már lehet hogy hazajöhet.ha szép lesz a seb.csak a lelki sebei azért nem gyógyulnak hamar...
2010. júl. 24. 20:21
 46/64 A kérdező kommentje:
jah és persze mindenkinek köszönöm:)én is imádkozok érte..
2010. júl. 24. 20:25
 47/64 A kérdező kommentje:
nembírom.egyszerűen nem megy...csak sírok és sírok.
2010. júl. 24. 21:37
 48/64 anonim ***** válasza:
A szeretet átsegít minden bajon, és úgy lesz, ahogy Anyukád mondja! Azért ha jól veszem ki, a válás ellenére Édesapádra is számíthattok, minden rendbejön!
2010. júl. 25. 11:14
 49/64 anonim ***** válasza:

Egyem a szíved, nem bej az. Nem kell mindenképpen erősnek maradnod. Csak addigra tedd túl magad a dolgon, mire hazaér anyukád. A kicsi tesódnak pedig nem lesz semmi baja, jó kezekben van.

Én tanácsoltam, hogy írj anyukádnak sms-t. Örülök, hogy ilyen szép választ kaptál.

Ismeretlenül is büszke vagyok rád és várom a fejleményeket!

2010. júl. 25. 17:24
 50/64 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma nagyon jó kedvem van:)Olcsinak beindult az emésztése,(azt hiszem,vagy valami ilyesmi:)),és egyre csökkentenek a lélegeztetőgép erősségén,szerintem most már egyedül lélegzik,mert 4kor a minimálon volt már.a nyugtatóból is egyre vesznek vissza,ma apa amikor benn volt nála és kamerázta ha beszélt hozzá apa nyitogatta a kis szemét.csak most az a baj hogy mocorog,és félő hogy kicsúsznak a csövek.amit nagyon rossz volt látni,ugye hogy ott van rengeteg cső között,és próbált sírni,de nem tudott a lélegeztetőtől,csak húzkodta a kis száját...a győri nővérek azt mondták apának,hogy ők 15 éve dolgoznak itt,de soha nem volt olyan hogy császáros baba nyelt magzatvizet.normál szülésnél előfordul,de így nem.meg valami olyasmi hogy a szülésznőnek meg kell masszíroznia a mellkasát,és akkor kijön,és hát ez így érdekes.na meg úgy volt,apa ma mesélte el,hogy péntekről-szombatra éjjel csak szenvedett itt sopronba,nem tudtak vele mit csinálni,ezért fél 1kor vitték át győrbe.az orvosa azt mondta,ha 3-ig nem ér oda,nem élne.hát nem tudom mi történt,mindenesetre hétvégén ha jól lesz hazajöhet.de az itteni kórházba nem engedi a győri orvosa.anya lelkileg eléggé kivan,de ma megindult a teje:)köszönöm mindenkinek.tájékoztatni fogok folyamatosan
2010. júl. 25. 19:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!