Mi baja lehet az öcsémnek? Ma született.
Nagyon örülök, hogy jobban van Olcsi! Édesanyád van most a legrosszabb helyzetben, próbáljatok minél többet foglalkozni vele, egyébként a sebe hogy van?
Az "őrző" témához még hozzászólva (bocs ha már uncsi), de sztem ezt is kórháza válogattja. Nekem most februárban volt tervezett császár (köldökzsinór csavarodás miatt), de szerencsére komplikációmentesen zajlott, mégis őrzőbe kerültem kb 6 órán át, onnan kerültem a kórterembe, és csak másnap reggel engedtek felkelni.. Szóval sztem ahány (kór)ház, annyi szokás... Lényeg, hogy Ők most már jó kezekben vannak!
Ne aggodj,minden rendbe lesz.Szoritunk nektek mi is :)
Noemi es Erik baba
Egyem a szíved, nem bej az. Nem kell mindenképpen erősnek maradnod. Csak addigra tedd túl magad a dolgon, mire hazaér anyukád. A kicsi tesódnak pedig nem lesz semmi baja, jó kezekben van.
Én tanácsoltam, hogy írj anyukádnak sms-t. Örülök, hogy ilyen szép választ kaptál.
Ismeretlenül is büszke vagyok rád és várom a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!