Adtak neked már anyukák rém buta tanácsot?
Egy ismerős mondta, h azért jó diszkóba járni terhesen, minél nagyobb a pocak annál inkább, mert jó lesz a gyerek ritmusérzéke a tuc-tuc-tuc-tuc-tól......
Meg az alkohol direkt jót tesz terhesen.....
Lehet,hogy most megköveztek,de én adtam a lányomnak citromlevet.Nálunk személy szerint bevált.Persze csak akkor alkalmaztuk,ha már 10 perc alatt sem állt el a csuklás.Nem lett rosszul tőle a gyerek.
Bocsi
Mondjuk tápszert én személy szerint nem adtam a gyereknek pedig az orvos írta ki, és bizonygatta, hogy éhezik a gyerek. Én mondtam szó sem lehet tápszerről. Hű mit kaptam. És nekem lett igazam, mert a mérhetetlen mennyiségű,egyébként 4 óránkénti szoptatással tápláltam 6 hónapig kizárólag és 1 kg-t gyarapodott havonta. Úgyhogy nem biztos, hogy nem a védőnődnek volt igaza.
Másrészt semmi túlzás ebben a töltött káposztában, mert nem olyan régen valóban adtak 3-4 hónapos babáknak ilyen dolgokat, húslevest, pörköltet többek közt nekem is. Mert akkor az volt a trend.
Hát itt azért vannak történetek,jót nevettem ratuk.
Én is kaptam tanácsot hogy a pár hetes babának csöppentsek a szájába citromot,meg hogy ne adjak neki vizet,hanem teát,mert a VIZET NEM SZERETI(érdekes,mindig megitta),
pár hetes volt,dög meleg 42 fok napon,és azt tanácsolták vigyem strandra,és majd teszek a fejére hidegvizes pelenkát,
májusban téli overálban vigyem sétálni,mert hirtelen 15 fokot esett a hőmérséklet(még ugy is legalább 10 fok volt),
ne fürdessem csak hetente egyszer mert lemosom róla a védőburkot!
hozzátáplálással kapcsolatban én is kaptam durva tanácsokat,de ezeket már mindenki unja szerintem.
kedves utolso :)
ez jo...meg jo hogy nem azt mondtak, hogy tedd a melled a hutobe, mert megromlik aelegben a tej :P
8.29
A testvéremnek a védőnő tanácsolta az étolajat. Állítólag a babaolajban is étolaj van, csak illatosítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!