Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtak neked már anyukák rém...

Adtak neked már anyukák rém buta tanácsot?

Figyelt kérdés

Egy ismerős mondta, h azért jó diszkóba járni terhesen, minél nagyobb a pocak annál inkább, mert jó lesz a gyerek ritmusérzéke a tuc-tuc-tuc-tuc-tól......

Meg az alkohol direkt jót tesz terhesen.....

2010. júl. 15. 14:33
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Ja és még egy remek tanács amit egy CSECSEMŐS NŐVÉR ADOTT MÉG A KÓRHÁZBAN: ha elalszik szopás közben a gyerek akkor húzzuk meg a haját arra biztos, hogy felébred. Az a komoly benne, hogy az egyik anyuka csinálta is szegény gyerekének. Én meg azon gondolkodtam, hogy ha haj nélkül születik egy gyerek akkor azt hogy kell felébreszteni? Erre vajon mit mondott volna? :D
2010. júl. 20. 08:33
 32/42 anonim ***** válasza:
A csuklásra citromot nekem is mondta anyukám, bár hozzátette, hogy nálunk az soha nem használt, csak ordítottunk tőle. De azt hiszem, nálam az anyósom a csúcstartó, aki a terhességem elején közölte, hogy eszembe ne jusson ultrahangra járni, mert attól balkezes lesz a gyerek. (???) (Ez egyébként onnan jött neki, hogy a férjemmel még nem járt ultrahangra, a sógorommal pár évvel később pedig igen, és a sógorom balkezes.)
2010. júl. 20. 09:00
 33/42 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy most megköveztek,de én adtam a lányomnak citromlevet.Nálunk személy szerint bevált.Persze csak akkor alkalmaztuk,ha már 10 perc alatt sem állt el a csuklás.Nem lett rosszul tőle a gyerek.

Bocsi

2010. júl. 20. 09:53
 34/42 anonim ***** válasza:

Mondjuk tápszert én személy szerint nem adtam a gyereknek pedig az orvos írta ki, és bizonygatta, hogy éhezik a gyerek. Én mondtam szó sem lehet tápszerről. Hű mit kaptam. És nekem lett igazam, mert a mérhetetlen mennyiségű,egyébként 4 óránkénti szoptatással tápláltam 6 hónapig kizárólag és 1 kg-t gyarapodott havonta. Úgyhogy nem biztos, hogy nem a védőnődnek volt igaza.

Másrészt semmi túlzás ebben a töltött káposztában, mert nem olyan régen valóban adtak 3-4 hónapos babáknak ilyen dolgokat, húslevest, pörköltet többek közt nekem is. Mert akkor az volt a trend.

2010. júl. 20. 10:04
 35/42 anonim ***** válasza:
2010. júl. 20. 10:04
 36/42 anonim ***** válasza:

Hát itt azért vannak történetek,jót nevettem ratuk.

Én is kaptam tanácsot hogy a pár hetes babának csöppentsek a szájába citromot,meg hogy ne adjak neki vizet,hanem teát,mert a VIZET NEM SZERETI(érdekes,mindig megitta),

pár hetes volt,dög meleg 42 fok napon,és azt tanácsolták vigyem strandra,és majd teszek a fejére hidegvizes pelenkát,

májusban téli overálban vigyem sétálni,mert hirtelen 15 fokot esett a hőmérséklet(még ugy is legalább 10 fok volt),

ne fürdessem csak hetente egyszer mert lemosom róla a védőburkot!

hozzátáplálással kapcsolatban én is kaptam durva tanácsokat,de ezeket már mindenki unja szerintem.

2010. júl. 20. 11:46
 37/42 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,ja és tegyek júniusban a mellkasomra pelenkát ha valahova megyek mert megfázik a tejem:-)
2010. júl. 20. 12:00
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

kedves utolso :)

ez jo...meg jo hogy nem azt mondtak, hogy tedd a melled a hutobe, mert megromlik aelegben a tej :P

2010. júl. 20. 12:06
 39/42 anonim ***** válasza:

8.29

A testvéremnek a védőnő tanácsolta az étolajat. Állítólag a babaolajban is étolaj van, csak illatosítva.

2010. júl. 20. 12:46
 40/42 anonim ***** válasza:
A legjobbat még nem irtam,a dokinál található papirkán,hogy mit kell vinni a kórházba,a következő dolgok szerepelnek:partedli,gumibugyi,olivaolaj,egy olyan krém(PITIOL) ami nem is popsira van kifejezetten,és már körülbelül 20 éve kivonták a forgalomból,meg még körülbelül 5olyan dolog ami teljesen felesleges egy újszülöttnek,és semmi olyan ami viszont tényleg kellhet.Sajnos nem emlékszem most rájuk,de legközelebb leirom,nagyot néztem némelyiken hogy az meg mire.Lassan nemártana frissitenie a listáját:-)
2010. júl. 20. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!