Milumil HA 1-es tápszeres anyukák adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Milyen cumisüveget használtok? Az avent 2-es eldugul tőle.A milumil HA starttól nem dugult el. Ez normális, vagy hibás tápszert kaptam. Nagyobb lyuku kell hozzá?2011. jan. 13. 21:24
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekünk Chicco /vagy mi a szösz :) / volt. Az nagyon jól bevált, nem tömődött el, állítható volt a folyás erőssége és a pocija sem fájt tőle!
Egy cumi kibírta fél éves koráig, csak közbe még egy lyukat kellett rá bökni.
Én azt ajánlom!
2/5 anonim válasza:
Az 1-es erösebb tápszer, és attól a hasa is fájhat.
ha elég neki a start, akkor ne add neki az 1-t. akkor add csak ha nagyon nagy mennyiséget eszik a startból de nem hízik töle. amúgy az olyan sürü, habár nekem az avent 2-s nem dugult el töle de nehezebben jött. én csak nagyon ritkán adok neki 1-es tápit, csak mikor növekedési fázisban van és állandóan éhes.
3/5 anonim válasza:
Mi rengeteget szenvedtünk vele, volt hogy 10-szer is eldugult 1 evés alatt. Mi egyébként MAM-os cumit használunk. A 2-es tápszer majd jobb lesz. Nekem nem fogadta el a babám a nagyobb lyukú cumit. Figyeltem mindig, hogy tudja-e még szívni, ha nem kipöcköltem a cumiból a dugulást. Még a dobozon lévő infót is felhívtam, annyira kész voltam már, éjjel jó volt ezzel szórakozni síró baba mellett. Próbáld meg jól összerázni, nálunk az egy kicsit segített. Én volt, hogy olyan csomót találtam benne, mint egy gríz szem, a cumi végéből szedtem ki.
4/5 A kérdező kommentje:
jaj, köszi a válaszokat, már azt hittem, csak én vagyok ilyen béna!Vagy rossz a tápszer. De akkor ez ilyen. Véletlen vettem ilyet, vissza fogok térni a startra!Mégegyszer köszi
2011. jan. 13. 22:13
5/5 anonim válasza:
vettem capuccino készítő kis berregő keverő izét, az ikeában lehet kapni pár száz forintért, azzal jól összekevertem a tápszert :) kicsit habos lett de legalább nem volt csomós :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!