Anyukák, akik már hagyták másra a babájukat, adnátok tanácsot?
Szia! Ne aggodj, biztos nem lesz gond! Nem tudom, mikor lesz az alkalom, de szerintem eloszor hivd at a nagypapat, es mutasd be neki az esti rutint, furdessetek egyutt, mutasd meg neki, mit hol talal, lazmerot, fajdalomcsillapitot beleertve, veszhelyzet esetere. Aztan hagyd, hogy a papa fektesse le a kicsit, es mondd neki, hogy most a papaval mesz aludni. Esetleg meg egyszer meg lehet ismetelni az estet, de akkor mar csak nezd, ahogy a papa egyedul csinal mindent.
Kozhely, de a szuloket jobban megviseli az ilyesmi, mint a gyerkozot. Ne idegeskedj, es rezgon hagyd bekapcsolva a telefonod, semmi gond nem lesz!
Jo szorakozast!
Egy 7 honapos kisfiu anyukaja
igen, valóban így van, engem jobban megvisel :D
de már nagyon mennem kell, 2 éve nem voltam sehol a babámmal, talán ennyit megérdemlünk párommal :)
3 hét múlva lesz, van idő felkészíteni!
Szia!
Én úgy csináltam ahogy az első írta!Először csak nézte anyum vagy anyósom,hogy mit hogy csinálok,legközelebb meg ők csinálták én meg csak néztem és asszisztáltam,harmadik alkalommal meg már teljesen magukra hagytam a fürdésnél,kimentem elmosogatni,rendet tenni a konyhába egyszercsak azon vettem észre magam,hogy anyám az üres cumisüveget a kezembe dugja és közli,hogy a gyerek már alszik mint a tej!Az enyém most 1 éves de már 4-5 hónapos korától voltak ilyen nagymamis attrakciók!!Én is előre elkészítem az esti tápszerét,csőrösbe teáját,pizsit,cumit,kádállványt,törölközőt stb!Eddig mindíg minden ment nekik mint a karikacsapás!
Szerintem ez így sokkal jobb mint,hogy elsőre egymagukra hagyd:egyrészt te sík ideg leszel,hogy vajon mi lehet és nem fogod tudni kikapcsolni az agyad másrészt tényleg benne van a pakliba,hogy mi van ha megilyed a gyerkőcöd,no nem a papától hanem az egész új helyzettől és,hogy vajon anya hova lett hirtelen!
Jó szórakozást a színházhoz,kapcsolódj ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!