Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akik már hagyták...

Anyukák, akik már hagyták másra a babájukat, adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Másfél évesemre most először fog a nagypapa vigyázni este, színházba megyünk :) Már vigyázott rá napközben, tehát ilyennel nincs gond, de most este megyünk el, 6kor indulnánk és csak 10után fogunk hazaérni. Apukámnak kell megvacsiztatnia, fürdetni és fektetni. Ezeket még soha nem bíztam másra, félek is mi lesz, nem tudom el fog-e nélkülem aludni. Tudnátok segíteni, hogy készítsem fel apukámat erre az estére?
2011. ápr. 27. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ne aggodj, biztos nem lesz gond! Nem tudom, mikor lesz az alkalom, de szerintem eloszor hivd at a nagypapat, es mutasd be neki az esti rutint, furdessetek egyutt, mutasd meg neki, mit hol talal, lazmerot, fajdalomcsillapitot beleertve, veszhelyzet esetere. Aztan hagyd, hogy a papa fektesse le a kicsit, es mondd neki, hogy most a papaval mesz aludni. Esetleg meg egyszer meg lehet ismetelni az estet, de akkor mar csak nezd, ahogy a papa egyedul csinal mindent.

Kozhely, de a szuloket jobban megviseli az ilyesmi, mint a gyerkozot. Ne idegeskedj, es rezgon hagyd bekapcsolva a telefonod, semmi gond nem lesz!

Jo szorakozast!

Egy 7 honapos kisfiu anyukaja

2011. ápr. 27. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jót írt az első!
2011. ápr. 27. 22:08
 3/7 A kérdező kommentje:

igen, valóban így van, engem jobban megvisel :D

de már nagyon mennem kell, 2 éve nem voltam sehol a babámmal, talán ennyit megérdemlünk párommal :)

3 hét múlva lesz, van idő felkészíteni!

2011. ápr. 27. 22:13
 4/7 A kérdező kommentje:
elírtam, nem voltam sehol babám nélkül :)
2011. ápr. 27. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi rendszeresen járunk színházba a fiam 10 hónapos kora óta. Anyu vagy az anyósom vigyáz rá ilyenkor. Mindig mindent kikészítek, a vacsoráját, a tejital, amit elalvás előtt iszik, a pizsijét és a nagymamák szépen megoldják. Most már belejöttek, először paráztak nagyon. A színházi napokon nem szokott fürödni, persze kezet, arcot mosnak.
2011. ápr. 28. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy csináltam ahogy az első írta!Először csak nézte anyum vagy anyósom,hogy mit hogy csinálok,legközelebb meg ők csinálták én meg csak néztem és asszisztáltam,harmadik alkalommal meg már teljesen magukra hagytam a fürdésnél,kimentem elmosogatni,rendet tenni a konyhába egyszercsak azon vettem észre magam,hogy anyám az üres cumisüveget a kezembe dugja és közli,hogy a gyerek már alszik mint a tej!Az enyém most 1 éves de már 4-5 hónapos korától voltak ilyen nagymamis attrakciók!!Én is előre elkészítem az esti tápszerét,csőrösbe teáját,pizsit,cumit,kádállványt,törölközőt stb!Eddig mindíg minden ment nekik mint a karikacsapás!

Szerintem ez így sokkal jobb mint,hogy elsőre egymagukra hagyd:egyrészt te sík ideg leszel,hogy vajon mi lehet és nem fogod tudni kikapcsolni az agyad másrészt tényleg benne van a pakliba,hogy mi van ha megilyed a gyerkőcöd,no nem a papától hanem az egész új helyzettől és,hogy vajon anya hova lett hirtelen!

Jó szórakozást a színházhoz,kapcsolódj ki!

2011. máj. 5. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy ezt mi anyukák jobban túlaggódjuk, mint kéne. Mikor először hagytam itt a kislányomat a nagyival nagyon féltem, de semmi gond nem volt, és sokkal könnyebben elaltatta mint én ( igaz délután volt, nem este). Ez az élet rendje, meg kell neki is szokni, és nekünk is, hogy néha más vigyáz rá! Ne izgulj, egyébként meg csak pár óráról van szó, a világ nem dőlhet össze ennyi idő alatt:)!
2011. máj. 6. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!