Teszveszes Anyukák, adnátok tanácsot?
Egy babakocsit néztem ki, ami vidéken van,de postázza a csaj.Rámentem fixárra, enyém lett.Megkaptam az adatait, gyorsan fel is hítam h megbeszéljük az utalást és postázást. Egy férfi vette fel a telot és nem ismeri az általam keresett személyt.
Írtam mailt , h adja meg a telszámát h beszélhessünk. Visszairt h itt a bankszámlaszáma, ahogy megkapja a pénzt küldi a kocsit.
Visszaírtam h kérek tel számot .2 napja nem válaszol.
Csak sztem fura ez??
Amugy csak pozitivja van , 10adásvételből.
10 adásvétel még nem sok. de ha nem akarok rosszra gondolni, akkor lehet, hogy csak megváltozott a száma. Esetleg be tudod linkelni az eladó oldalát?
A helyedben megpróbálnám a személyes átvételt, ha nincs túl messze. Már csak azért is, mert a fotóról nem minden derül ki
Hát, eddig csak 6 eladása volt.
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy utánvétellel kértem, ami miatt kicsit drágább lett és hogy ő is be legyen biztosítva, az utánvételes postaköltséget elutaltam neki. Így ő sem bukik rajta, ha nem veszem át és én is csak 2000 Ft-ot, ha nem küldi el.
Az is furcsa, hogy az utolsó értékelő (februárban), igaz, hogy pozitívat adott, de azt írta, hogy " ide inkább nem írok semmit".Na meg van egy semleges is. Tehát valami nem volt kerek a dologban.
A helyedben én sem utalnám a pénzt addig míg nem tudom személyesen felvenni vele a kapcsolatot.
Általában a profi eladók szoktak lassabban reagálni a kérésekre, de ez a csaj még egy autósülést árul, nincs nagyon leterhelve.
Remélhetőleg csak tényleg nyaralni van és nem olvssa a leveleit.
Várj még maximum 1 hetet, néha írj neki, aztán majd meglátod.
Én nagyon türelmes voltam, több mint 2 hónapot vártam az utalásra egyszer, be is csomagoltam a ruhákat, nem küldte a pénzt a vásárló, pedig többször megigérte, mégis én kaptam negatívat.
Ezt azért írtam, mert nem számít az ilyen negatív,ezeket nem lehet kikerülni, vannak ilyen nemtörődöm emberek is.
Szurkolok, hogy jól sikerüljon a vásárlás, majd írd meg a fejleményeket.
A kocsit nem linkelnéd be? Hátha ott is látnék valami kis sumákolást. Nagy gyakorlatom van már azt hiszem:))
Hát elég furcsa!
Van egy két csaló itt a neten,vigyázni kell nagyon.
Én már 5-6 éve tesz-veszelek,de nem volt még ilyen jellegű problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!