Teszveszes anyukák adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Eladtam egy babakocsit a teszveszen, írtam a vevőnek,hogy hová utaljon,erre visszaír,hogy meghalt az édesapja,kell a pénz a temetésre, így nem kell neki a kocsi.Írtam neki,hogy ha nem fizet negatív minősítést fogok adni,erre azt írta,hogy igazán megérhetném hogy nehéz helyzetbe került.
Mit csináljak most vele?
2011. febr. 14. 09:01
1/9 anonim válasza:
Semmit. Nem jött létre az üzlet, rakd fel újra a babkocsit. Én hasonló esetben nem szoktam negatívot, csak semlegest adni, mert legalább szólt, hogy nem tudja mégsem megvenni, és nem hitegetett hetekig. Nem valószínű, hogy viccelne az apukája halálával, ha meg igen, az az ő szegénységi bizonyítványa, a te lelkiismereted tiszta.
2/9 anonim válasza:
Semmit, adj neki semlegest. Lehet hogy csak kifogás, de lehet tényleg haláleset történt, akkor meg lehetsz jó fej.
3/9 A kérdező kommentje:
És mit írjak ha semlegesre minősítem? Vagy nem kell indokot írni?
2011. febr. 14. 09:15
4/9 anonim válasza:
Szia..Én ilyenkor azt szoktam hogy semleges értékelés és odairom hogy közös megegyezés alapján nem jött létre az üzlet..
Tényleg sajnos nem tudhatod hogy valóban meghalt e valakije vagy sem.-:S
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. Ilyenkor azt szoktam írni, hogy bár a vevő elállt a vásárlástól, erről időben, korrekt módon tájékoztatott. Ebben az esetben igazat írsz, és Ő sem sértődhet meg.
6/9 anonim válasza:
Ha semlegessel zárjátok mindketten az aukciót, akkor nem kell jutalékot fizetned az el nem adott babakocsi után. A semleges értékeléshez odaírnám, hogy érthető okkal elállt a vevő a vásárlástól.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,így csináltam,ahogy mondtátok.Ha kell valakinek,van egy eladó babakocsim.:-)))
2011. febr. 14. 09:49
8/9 anonim válasza:
Még mindig első. Ha 3 kerekű (12 colos) ikerkocsi, akkor már meg is vettem:)
9/9 A kérdező kommentje:
Kétfunkciós babakocsi,mózes+sportrészből áll.
2011. febr. 14. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!