Teszveszes Anyukák, adnátok tanácsot?
Egy babakocsit néztem ki, ami vidéken van,de postázza a csaj.Rámentem fixárra, enyém lett.Megkaptam az adatait, gyorsan fel is hítam h megbeszéljük az utalást és postázást. Egy férfi vette fel a telot és nem ismeri az általam keresett személyt.
Írtam mailt , h adja meg a telszámát h beszélhessünk. Visszairt h itt a bankszámlaszáma, ahogy megkapja a pénzt küldi a kocsit.
Visszaírtam h kérek tel számot .2 napja nem válaszol.
Csak sztem fura ez??
Amugy csak pozitivja van , 10adásvételből.
Ez a kocsi, de ez egy régebbi árverés,most feltette útja olcsobban,de a képek ugyanezek!
KÖszi h megnézed nagyon kedves vagy:) Írtam neki amugy most, h kapok e egy telszámot amin elérem.
Engem ezek az értékelések nem győztek meg! Arányaiban nagyon rossz...
Én biztos, hogy nem kötöttem volna vele üzletet.
Ha úgy érzed,írj a Tesz-vesznek,hogy mit tudsz tenni ennek érdekében.
Ők tudják a címet s a jó telefonszámot is!
Kedves Kérdezó!
Ha jól látom, Te vagy Anisszának az anyukája:)
Látom gyűjtöd a babakocsikat, kettőt is vettél egy nap.
Hát, neked sem tökéletesek az értékeléseid. Van egy negatívod és egy semlegesed is, mindkettő azért mert visszaléptél a vásárlástól.
Az az igazság, hogy egálban vagytok az eladóval, neki is ugyanúgy meg lehet az oka az aggódásra.:)
Amúgy a kocsi szerintem jó állapotban van, kissé poros a képeken,de sérülés nem látszik rajta. Én azért mindent szépen letakarítok mielőtt lefotózom, de nem vagyunk egyformák.:)
Kedves utolsó.
Egy nap egy kocsit vettem, amit megkaptam szintén postán, de nem vagyok megelégedve vele, ezért azt eladom, és azért szerettem volna megvenni ezt a kocsit!
Én mindig tartom a kapcsolatot a partnerrel, ez fontos. Kivételt az első alkalom, azt bánom os..de ez van.
Ezek szerint akkor tanultál belőle, de ne sértődj meg, hogy megjegyezte neked az egyik válaszoló.
én is úgy vagyok a teszvesszel, hogy korrektséget várok el és magam is igyekszem az lenni. volt már, hogy menet közben valamit kicsit megbántam, hogy leütöttem, de akkor már illik megvenni. persze mindig előfordulhat olyan dolog ami miatt nem megy, azt én is megértem.
de pl. egyszer volt, hogy megnyertem valamit, aztán alig tudtam elérni a csajt, mondja, hogy hívjam az anyukáját, az nem tudott semmiről... majd végre kinyögte, hogy nem találja amit el akart adni, na az ilyet nem szeretem.
Nem kritikaként írom ezt, hanem inkább tanácsként. Mert akkor tud a teszvesz és vatera jól működni, ha mindenki saját maga táján rendet tart. (nem is beszélve a hamisítványokról, olyat ne vegyél amit tudnak hamisítani, mert van esély rá, hogy fogják is)
amúgy sikerült felvenni a kapcsolatot? Még az jutott eszembe, hogy ha árul még valamit, akár oda is írhatsz. Mert ha a telefonszáma megváltozott és az emailjét se nézi, teszveszen láthatod, hogy mikor lépett be.
Igen írt h vállalkozó és kevés ideje van.Megadta a számát flegmán:D
Nem sértődtem meg dehogy, teljesen igazatok van! Köszi a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!