Adtak neked már anyukák rém buta tanácsot?
Egy ismerős mondta, h azért jó diszkóba járni terhesen, minél nagyobb a pocak annál inkább, mert jó lesz a gyerek ritmusérzéke a tuc-tuc-tuc-tuc-tól......
Meg az alkohol direkt jót tesz terhesen.....
Teát kell adni a gyereknek, mert a víz csak átfolyik rajta, és ha csak vizet iszik, ki fog száradni.
Épp a múlt héten mondta egy anyuka a játszótéren.
Másfél évesem csak vizet iszik, és még nem száradt ki :)
Úristen...ezek a történetek:DAz az anyuka nagyon sokat tudhat.
Velem még nem fordúlt elő ilyen.
Rakjam be a nagy ágyba magunk közé aludni éjjel... Ezt egy anyuka mondta, mikor pár hetes volt a babám. Hozzáteszem, nem volt különösebb gond az éjszakáinkkal, néhány húzósabb volt csak.
Nem tettük oda, azóta sincs baj, egész éjszaka alszik szépen nyugodtan a saját ágyában :) Nem szabad mindig másra hallgatni.
Nekem a védőnőm mondta,mikor kérdeztem hogy 3 hetes gyerekem miért nyújtogatja olyan furin és sűrűn a nyelvét,hogy mert savas a nyála,azért mert én savasat iszom!?!?!?
1 hét múlva szoptatási szaktanácsadóhoz kerültünk,mert nem akart semmit szopizni,és kiderült hogy a nyelvnyújtogatás az éhség jele!!!!!!
Barátnőm mondta hogy uncsitesója azt mondta neki mikor elmentek babátlátogatni,hogyha nagyon sír a gyerek csapja rá a szobaajtót ez a legjobb megoldás!Hát nem fogadta meg sőt azóta is csak szörnyülködünk ezen! :(
Na igen én azt imádom amikor a védőnő-gyerekorvos-szülők-más anyukák egy bizonyos dologról teljesen eltérően beszélnek és te nem tudod melyik a jó.
Van egy ismerős aki kegyetlen anyának tart mert a gyereket kiságyban altatom ugyanis náluk nincs kiságy hanem az anyuka egy ágyban alszik a 4 gyerekkel akik különböző korúak.
én most azokon vagyok épp kiakadva, akik itt győzködik egymást arról, hogy mennyire jó a korai hozzátálálás!
.. mert a gyerek "úgy nézte" a kiflit, és biztos megkívánta! Bujtogatják egymást, hogy az sem baj, ha már 3 hónaposan elkezdik a hozzátáplálást, mert biztos csak egy hülye új trend, hogy féléves korig nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!