Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtak neked már anyukák rém...

Adtak neked már anyukák rém buta tanácsot?

Figyelt kérdés

Egy ismerős mondta, h azért jó diszkóba járni terhesen, minél nagyobb a pocak annál inkább, mert jó lesz a gyerek ritmusérzéke a tuc-tuc-tuc-tuc-tól......

Meg az alkohol direkt jót tesz terhesen.....

2010. júl. 15. 14:33
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
88%

Teát kell adni a gyereknek, mert a víz csak átfolyik rajta, és ha csak vizet iszik, ki fog száradni.

Épp a múlt héten mondta egy anyuka a játszótéren.

Másfél évesem csak vizet iszik, és még nem száradt ki :)

2010. júl. 15. 14:47
 2/42 anonim ***** válasza:
92%

Úristen...ezek a történetek:DAz az anyuka nagyon sokat tudhat.

Velem még nem fordúlt elő ilyen.

2010. júl. 15. 14:48
 3/42 anonim ***** válasza:
54%

Rakjam be a nagy ágyba magunk közé aludni éjjel... Ezt egy anyuka mondta, mikor pár hetes volt a babám. Hozzáteszem, nem volt különösebb gond az éjszakáinkkal, néhány húzósabb volt csak.

Nem tettük oda, azóta sincs baj, egész éjszaka alszik szépen nyugodtan a saját ágyában :) Nem szabad mindig másra hallgatni.

2010. júl. 15. 14:50
 4/42 anonim ***** válasza:
97%
Nekem az tetszett amikor azt mondták, hogy attól kakil a baba zöldet, mert anyuka spenótot evett:)
2010. júl. 15. 14:52
 5/42 anonim ***** válasza:
97%
Még terhes voltam, amikor egy egyébként teljesen normális kisgyeres barátnőm javasolta, hogy soha ne menjek be hozzá éjjel, akkor sem, ha sír, mert hozzászokik. Kipróbáltam. Az éjjeli szoptatás után nem mentem be hozzá. RÉMES VOLT!!! Nem tudom, mennyi ideig kínoztam szegényt, de azóta sem nyugodt a lelkiismeretem. Utána rájöttem, hogy éjjel, ha a szoptatás után nem alszik vissza, símogatom a hátát, és szép nyugodtan pár perc alatt visszaalszik. És nem szokott hozzá, 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Kínzás, sírni hagyás nélkül.
2010. júl. 15. 15:27
 6/42 anonim ***** válasza:
Valószínü vele is ezt tette az anyja...
2010. júl. 15. 15:32
 7/42 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a védőnőm mondta,mikor kérdeztem hogy 3 hetes gyerekem miért nyújtogatja olyan furin és sűrűn a nyelvét,hogy mert savas a nyála,azért mert én savasat iszom!?!?!?

1 hét múlva szoptatási szaktanácsadóhoz kerültünk,mert nem akart semmit szopizni,és kiderült hogy a nyelvnyújtogatás az éhség jele!!!!!!

Barátnőm mondta hogy uncsitesója azt mondta neki mikor elmentek babátlátogatni,hogyha nagyon sír a gyerek csapja rá a szobaajtót ez a legjobb megoldás!Hát nem fogadta meg sőt azóta is csak szörnyülködünk ezen! :(

2010. júl. 15. 15:49
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

Na igen én azt imádom amikor a védőnő-gyerekorvos-szülők-más anyukák egy bizonyos dologról teljesen eltérően beszélnek és te nem tudod melyik a jó.

Van egy ismerős aki kegyetlen anyának tart mert a gyereket kiságyban altatom ugyanis náluk nincs kiságy hanem az anyuka egy ágyban alszik a 4 gyerekkel akik különböző korúak.

2010. júl. 15. 15:54
 9/42 anonim ***** válasza:
50%

én most azokon vagyok épp kiakadva, akik itt győzködik egymást arról, hogy mennyire jó a korai hozzátálálás!

.. mert a gyerek "úgy nézte" a kiflit, és biztos megkívánta! Bujtogatják egymást, hogy az sem baj, ha már 3 hónaposan elkezdik a hozzátáplálást, mert biztos csak egy hülye új trend, hogy féléves korig nem szabad!

2010. júl. 15. 16:06
 10/42 anonim ***** válasza:
54%
Igen a hozzá táplálás kényes téma,mindenki saját maga dönti el mit csinál és akkor nem lesz kit okoljon csak magát.
2010. júl. 15. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!