Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos volt a kisbabád,...

Hány hónapos volt a kisbabád, amikor először hagytad másnál - nagymama, rokon, stb -aludni?

Figyelt kérdés

fél éves a lányom és nemsokára megyünk nyaralni, nélküle. az anyukámnál fog aludni egy hétig. Már most bele vagyok betegedve hogy nem lesz velem, de a férjem szerint muszály nekem is pihennem "nélküle", mert nehéz volt ez a fél év nekem is.

Ti mikor hagytátok magára először éjszaka?

2010. júl. 13. 22:23
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
52%
Hagyjátok lányok...úgysem érti meg..amúgy meg ha feltetted a kérdést kedves kérdező, akkor te magad sem vagy biztos a dolgodban. De ez legyen a Te lelkiismereted dolga. Menjetek, szórakozzatok, érezzétek jól magatokat. A pici minden bizonnyal jól ellesz a nagyszülőknél, neki fel sem fog tűnni. De bárkit megkérdezel ezt fogja mondani. Hogy egy ilyen picinek még nagy szüksége van az anyja közelségére és egy hét hosszú idő. De ezt úgyis csak utólag fogod belátni. Én inkább maradok a "túlzott majomszeretet és ragaszkodás" kategóriában. Túl gyorsan repül az idő, túl gyorsa megnőnek ahhoz hogy hosszú napokat egy hetet kihagyjak a kis életéből. Kellemes nyarat, pihenjetek helyettünk is :)
2010. júl. 16. 07:06
 52/59 A kérdező kommentje:
megyünk együtt is nyaralni a picivel augusztus végén, 5 napra.
2010. júl. 16. 09:01
 53/59 A kérdező kommentje:

ja, és még valami.

Nem szokásom lepontozni, még a bunkó válaszokat se. Egyszerűen nem pontozok.

Aki lepontozta a ikres anyukát, az magát minősíti.

2010. júl. 16. 09:03
 54/59 anonim ***** válasza:
53%
Szörnyű, amit itt folyik, hihetetlen. Én már válaszoltam egyszer (14 hónaposan aludt kislányom először ott a nagyinál stb.), és azt mondom, ha el tudsz a babádtól szakadni ennyi időre, hogy kikapcsolj, csak irigyelni tudlak. Ha úgy érzed, menni fog a dolog, akkor menj, használd ki a lehetőséget, hogy kikapcsolódhatsz, mert a babád biztonságban lesz, és egy feltöltődött anyucit fog visszakapni. Nem hiszem, hogy meg fogja viselni a dolog, túl pici még hozzá. Gondolj csak bele, ha pl. egy ennyi idős baba olyan beteg, hogy akár hetekre el van szakítva az anyukájától egy kórház intenzív osztályán fekve (tudom, extrém példa, de van a környezetemben ilyen, akivel ez történt), ettől még nem lesz később érzelmi roncs, könyörgöm. Tehát, ha ki tudsz kapcsolódni, és nem fogsz folyton azon görcsölni, hogy mivan a babáddal, és biztos vagy abban, hogy Ő is jól fogja magát érezni a maájával, akkor hajrá. Nem mindenki olyan béna, mint Én, hogy nem bír a gyerekétől elszakadni rövid időre, mert megöli a lelkiismeretfurdalás. Komolyan, Én csak irigyellek. Jó nyaralást, azt kívánom, hogy érezd magad nagyon jól, kapcsolódj ki, és a babádnak is azt kívánom, hogy érezze magát jól a mamával, játszanak nagyokat, és egy nagy ölelést, mikor hazajöttök. Hihetetlenül fog örülni neked, mikor újra lát, és ez csak még egy plusz dolog lesz amellett, hogy kipihented magad. :-)
2010. júl. 16. 10:21
 55/59 anonim ***** válasza:

Eddig nem válaszoltam, csak olvastam. Eddig. Azt már én sem bírom szó nélkül, hogy Ti 1 hétre mentek kettesben, hármasban meg már csak 5 napra. Érdekes a fontossági sorrend...

Azt azért megkérdezhetem (bocs, ha már írtad), hogy hova mentek? Gondolom, annyira nem vagytok felelőtlenek, hogy külföldre menjetek repülővel, ahonnan igen nehéz hamarabb haza jönni, ha esetleg itthon baj lenne a Picivel.

2010. júl. 17. 18:33
 56/59 A kérdező kommentje:

Na jó, úgy gondoltam erre a hozzászólásra még reagálok:

1. nem kettesben megyünk nyaralni a férjemmel, hanem barátokkal

2. összesen 6 éjszakát (szombaton megyünk, pénteken jövünk)- apartmanba

3. a lányunkkal 5 éjszakát megyünk, mivel a bababarát hotelbe így van "turnus".

tényleg, szégyellem magam ezért az 1 éjszaka különbözetért...

2010. júl. 18. 13:01
 57/59 A kérdező kommentje:
Balcsira megyünk
2010. júl. 18. 13:02
 58/59 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám kb 4 hónaposan aludt egy -egy éjszakát mamáékkal, semmi gondja nem volt vele, 8 hónaposan 5 napot elmentünk nélküle nyaralni. Hozzá volt szokva akkor már, hogy néha nem mi fektetjük, így nagyon jól érezte magát, és nekünk is szükségünk volt rá, hogy kettesben legyünk.
2011. szept. 23. 11:12
 59/59 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Örülök hogy így látod. Amúgy elmentünk nélküle nyaralni tavaly, nagyon jól érezte magát a nagyiéknál. Azóta sokszor aludt már ott, imád ott lenni. De idén elvittük magunkkal nyaralni, és vele is jól éreztük magunkat. De 6-7 hónaposan kicsit kicsi lett volna hozzá.

Idén már lubickolt a balcsiba, rohangált a füvön :D

2011. szept. 23. 12:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!