Hány hónapos volt a kisbabád, amikor először hagytad másnál - nagymama, rokon, stb -aludni?
fél éves a lányom és nemsokára megyünk nyaralni, nélküle. az anyukámnál fog aludni egy hétig. Már most bele vagyok betegedve hogy nem lesz velem, de a férjem szerint muszály nekem is pihennem "nélküle", mert nehéz volt ez a fél év nekem is.
Ti mikor hagytátok magára először éjszaka?
ja, és még valami.
Nem szokásom lepontozni, még a bunkó válaszokat se. Egyszerűen nem pontozok.
Aki lepontozta a ikres anyukát, az magát minősíti.
Eddig nem válaszoltam, csak olvastam. Eddig. Azt már én sem bírom szó nélkül, hogy Ti 1 hétre mentek kettesben, hármasban meg már csak 5 napra. Érdekes a fontossági sorrend...
Azt azért megkérdezhetem (bocs, ha már írtad), hogy hova mentek? Gondolom, annyira nem vagytok felelőtlenek, hogy külföldre menjetek repülővel, ahonnan igen nehéz hamarabb haza jönni, ha esetleg itthon baj lenne a Picivel.
Na jó, úgy gondoltam erre a hozzászólásra még reagálok:
1. nem kettesben megyünk nyaralni a férjemmel, hanem barátokkal
2. összesen 6 éjszakát (szombaton megyünk, pénteken jövünk)- apartmanba
3. a lányunkkal 5 éjszakát megyünk, mivel a bababarát hotelbe így van "turnus".
tényleg, szégyellem magam ezért az 1 éjszaka különbözetért...
Kedves utolsó! Örülök hogy így látod. Amúgy elmentünk nélküle nyaralni tavaly, nagyon jól érezte magát a nagyiéknál. Azóta sokszor aludt már ott, imád ott lenni. De idén elvittük magunkkal nyaralni, és vele is jól éreztük magunkat. De 6-7 hónaposan kicsit kicsi lett volna hozzá.
Idén már lubickolt a balcsiba, rohangált a füvön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!