Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos volt a kisbabád,...

Hány hónapos volt a kisbabád, amikor először hagytad másnál - nagymama, rokon, stb -aludni?

Figyelt kérdés

fél éves a lányom és nemsokára megyünk nyaralni, nélküle. az anyukámnál fog aludni egy hétig. Már most bele vagyok betegedve hogy nem lesz velem, de a férjem szerint muszály nekem is pihennem "nélküle", mert nehéz volt ez a fél év nekem is.

Ti mikor hagytátok magára először éjszaka?

2010. júl. 13. 22:23
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező! Kössz a kioktatást, de nem vagyok minta anya, ahogyan azt írtam is! De beláthatnátok, hogy a k"kell egy kis szabadság meg pihenés" elég hülyén hangzik! Fél év után.... gyerek mellől nem lehet szabira menni egy hétre az istenért!!! De ezt intézd el te saját magad.... engem anno anyámék minden hétvégén lepasszoltak a nagymamához, amikor kisebb voltam, igaz nem félévesen. Érzelmileg nagyon rossz volt, rosszul esett a tudat! Utólag nektek is rossz lesz amikor lemaradsz esetleg arról, hogy a babád forog, kúszik vagy mászik vagy tudom is én!!
2010. júl. 15. 07:32
 42/59 A kérdező kommentje:

kérlek idézd már azt nekem a hozzászólásaimból, amikor azt irtam hogy mintaanya vagyok... az olvasási kézségeddel gond lehet...

Pont azt irtam, hogy nem vagyok mintaanya, hanem a válaszadók közül éri magát néhány nő annak.. ez az ő gondjuk, meg később a gyerekeiké, már most sajnálom őket.

2010. júl. 15. 10:50
 43/59 A kérdező kommentje:

kedves ma 06:34 válaszadó. Szerintem neked se ártana lepasszolnod a szerencsétlen gyerekedet, mert úgy érzem a válaszaidból hogy eléggé megsínletted ezt a két évet amit a gyereked mellett töltöttél... sajnos bezárt a Hárs hegyen a sárgaház, ott kipihented volna magad.

Nem kívánok neked szép napot ebbe a nagyon melegbe.

2010. júl. 15. 10:52
 44/59 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo!Nem sejtetted amikor feltetted ezt a kerdest hogy vitava fog fajulni?Uj vagy a Gyakorin?Akkor tajekoztatlak hogy rengeteg noszemely azert jar ide hogy nevtelenul jol kiveszekedje illetve ismeretlenul letolja a masikat.Tisztelet a kivetelnek de javareszuk nem a kerdere valaszol es megprobalja sertegetni a masikat!Mert ha jol megnezed egyik valaszolo sem irt csak annyit hogy :en ekkor es ekkor hagytam eloszor masnal aludni,rogton abbba kotottek bele amit lejjebb irtal.Ugyhogy csak azt tudom tanacsolni hogy maskor ugy fogalmazz hogy nem lehessen belekotni,vagy ha vitazni szeretsz te is akkor hajra!En csak szorakozni tudok ezeken a hulyesegeken!
2010. júl. 15. 11:43
 45/59 anonim ***** válasza:
Én is!:)3 hónapos baba anyukája
2010. júl. 15. 12:53
 46/59 A kérdező kommentje:

nem vagyok új, másfél éve regisztráltam. Több kérdést tettem már fel, és mindig értelmes emberek válaszoltak eddig.

Ha én válaszolok, én is megpróbálok a kérdésre válaszolni, de igazad van, tényleg meg kellett volna gondolnom a kérdésemet...

2010. júl. 15. 13:03
 47/59 anonim ***** válasza:
52%
Én vagyok,aki véleményed szerint megsínylette a két évet.Már ne is haragudj,de egy cseppet nem sínylettem meg,mivel boldog vagyok a családommal,amibe nálunk,mint jobb helyeken szokás tudod,beletartozik a GYEREKÜNK IS.Imádjuk egymást a férjemmel,és szinte rajongunk a lányunkért,és láss csodát,még eszembe se jutott,hogy két év után elfáradtam annyira,hogy a gyerek nélkül üdüljek.A mi kapcsolatunk meg van olyan erős a férjemmel,hogy nem megy azért tönkre,mert megszűntek a kettesbe nyaralások,meg hasonlók.Jobb helyeken nem megy ezért tönkre kapcsolat.Ha meg igen,az olyan is.Te itt vered a nyálad a fél év anyasággal.Hát le a kalappal,hogy fél éven keresztül el tudtál látni egy fekvő babát,aki csak sír,eszik alszik,és még futnod nem is kellett utána,meg csak tanítgatni,a java nevelés,fegyelmezés még a habokban,mert akárki akármit mond,a nevelés még csak ezután jön.Hát gratulálok.EZért még 8 hetet is megérdemelnél,nem tudom miért csak egyre mentek?Könyörgöm,más már évek,évtizedek óta csinálják,meg akár több gyerekkel egyszerre,te meg itt nyávogsz a magad fél évével.Remélem azért kistesót nem terveztek,ha egyel se bírsz...Tudod,ha már szülsz egy gyereket,akkor normálisan állj hozzá.Ennyi.A beszólogatásaidat meg tartogasd a párodnak,mert vele vagy egyszinten ezen a téren,és inkább észhez kéne térnek.Szerinted ha majd nagyobb lesz,és ne adj isten rendszert csináltok belőle,szegény kis apróság azt fogja leszűrni belőle,hogy jajjj édes drága jó édesanyám milyen fáradt lehet,hogy engem nevelget,ezért elmegy pihenni,vagy azt hogy nem foglalkoztok vele,és lepasszoljátok.Gondolkodj el,hogy te gyerekfejjel felfogtad volna,hogy a szüleid miért hagynak otthon a családi nyaralásokkor?Mert szerintem ezt egy gyerek se fogja fel.Ennyi.Egy nagyon boldog anyuka.
2010. júl. 15. 13:47
 48/59 A kérdező kommentje:
szerintem ha tényleg így van ahogy leírtad, akkor nem kéne magyarázkodnod kedves utolsó...
2010. júl. 15. 15:15
 49/59 anonim ***** válasza:
50%
Na most akkor úgy néz ki az állás, hogy a kérdező a normális, tökéletes, felelősségteljes anyuka és az össze sok sok ember aki válaszolt mind mind gonosz, és bunkó, fásult nő, csak mert nem passzolják le a 6 hónapos babájukat. egy jó kis nyaralás miatt... ... na így is fel lehet fogni...
2010. júl. 15. 17:06
 50/59 anonim ***** válasza:
52%

A 3-as ikreim 10 hónaposak. Egy szabad percem sincs szinte de én ennek örülök nem a nagyinak szültem őket hanem magamnak nem tudnék nélkülük egy hétig szórakozni egy két órára ráhagyom őket a apjukra amúgy pedig velem vannak ha ez a "majom szeretet" szerintem akkor is ez a normális. Mennyetek baba baráthelyre nyaralni vagy ne mennyetek ha mi 3 picivel megtudjuk oldani ti is megtudnátok.

Ezt a választ te írtad.

Ez a válasz 32%-ban hasznosnak tűnik

Elég nevetséges hogy ez le lett így pontozva. 3 picit nevel és még nyaralni is velük megy már szerintetek ez az abnormális vagy mi?????

2010. júl. 15. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!