Hány hónapos volt a kisbabád, amikor először hagytad másnál - nagymama, rokon, stb -aludni?
fél éves a lányom és nemsokára megyünk nyaralni, nélküle. az anyukámnál fog aludni egy hétig. Már most bele vagyok betegedve hogy nem lesz velem, de a férjem szerint muszály nekem is pihennem "nélküle", mert nehéz volt ez a fél év nekem is.
Ti mikor hagytátok magára először éjszaka?
kérlek idézd már azt nekem a hozzászólásaimból, amikor azt irtam hogy mintaanya vagyok... az olvasási kézségeddel gond lehet...
Pont azt irtam, hogy nem vagyok mintaanya, hanem a válaszadók közül éri magát néhány nő annak.. ez az ő gondjuk, meg később a gyerekeiké, már most sajnálom őket.
kedves ma 06:34 válaszadó. Szerintem neked se ártana lepasszolnod a szerencsétlen gyerekedet, mert úgy érzem a válaszaidból hogy eléggé megsínletted ezt a két évet amit a gyereked mellett töltöttél... sajnos bezárt a Hárs hegyen a sárgaház, ott kipihented volna magad.
Nem kívánok neked szép napot ebbe a nagyon melegbe.
nem vagyok új, másfél éve regisztráltam. Több kérdést tettem már fel, és mindig értelmes emberek válaszoltak eddig.
Ha én válaszolok, én is megpróbálok a kérdésre válaszolni, de igazad van, tényleg meg kellett volna gondolnom a kérdésemet...
A 3-as ikreim 10 hónaposak. Egy szabad percem sincs szinte de én ennek örülök nem a nagyinak szültem őket hanem magamnak nem tudnék nélkülük egy hétig szórakozni egy két órára ráhagyom őket a apjukra amúgy pedig velem vannak ha ez a "majom szeretet" szerintem akkor is ez a normális. Mennyetek baba baráthelyre nyaralni vagy ne mennyetek ha mi 3 picivel megtudjuk oldani ti is megtudnátok.
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 32%-ban hasznosnak tűnik
Elég nevetséges hogy ez le lett így pontozva. 3 picit nevel és még nyaralni is velük megy már szerintetek ez az abnormális vagy mi?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!