Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Az nem durva, hogy sehogy nem...

Az nem durva, hogy sehogy nem segítem a babát elaludni? Csak leteszem?

Figyelt kérdés

mivel eddig semmi nem vált be a babakocsin kívül, meg a ráetetésen kívül, amiket most megvontam, mert nem állapot.

bebugyolálás, ringatás, cumi, babazene, éneklés, csend- én már feladtam mindent.

kétszer sírva, végkimerülésben aludt el a saját ágyában, de most már csak néha nyafog, idegeskedik, néha másodperces sírások, de nézelődik, elvan, igaz nem alszik,de legalább nem sír egyhuztomban órákig.

szóval egy babának nem durva, hogy csak kiságy, meg nézelődés és más semmi?

nem merek oda sem közelíteni, mert akkor rázendít követelőzni babakocsira, ha mégis betakarom, azt hang nélkül és nem nézek a szemébe.

2014. jún. 26. 15:33
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el Kérdező!

2014. jún. 28. 23:14
 52/57 A kérdező kommentje:

semmi kedvem a sok támadónak itt magyarázkodni, de erőltetem magam

nem feltételezem róla, hogy hisztizne. de ha ilyet írtam volna, amit nem is találok egyszerűen lemaradt róla az idézőjel, lehet másnak és annak szavaival reagálhattam.

nem kellene idekeverni a baba egyéb problémáit, hogy miért sírhat, én csak és kizárólag az alvásról kérdeztem.

amikor azért sír mert fáradt és nem tud elaludni.

nem tudom hány alkalom volt már a ringatástól kezdve mindenen át kipróbálva és akkor is csak végkimerülésben aludt el, a babakocsi kivételével.(erre írják a nagyokosok, hogy hagyom sírni. nem világosan van leírva, hogy ringatás, meg ezer mással volt próbálkozva???mellesleg akik meg az életben segítenének, hogy kiságyhoz szoktassuk, nekik meg az a bajuk, hogy mindig pattanok ha sír, meg kiveszem, meg feladom és babakocsiztatom és így soha nem lesz jó a babának, hogy nem tud otthon ágyban normálisan jó nagyot aludni és még én védem, hogy min.0-3 hónapos korig nem szabad sírni hagyni.)

a többit nincs is kedvem olvasni, majd máskor idegesítem magam tovább

úgy néz ki, lehet nem voltam egyértelmű.vagy biztos is.

2014. jún. 29. 00:24
 53/57 anonim ***** válasza:
De ha szerinted tök jól csinálod, minek tetted fel a kérdést?
2014. jún. 29. 07:16
 54/57 A kérdező kommentje:

a kérdés arra vonatkozott volna, ha egy baba minden nélkül alszik el, annak milyen előnyei, hátrányai lehetnek?

írtam is, de a kommentjeimet mintha nem olvasnák.

írtam példát is.

pl egyik baba cumizik, másik nem.

egyikre másikra nézve milyen előnyei, hátrányai lehetnek.

ha pl az én babám nem függ semmitől.az nem baj?

2014. jún. 29. 16:36
 55/57 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo! 6-os vok, az elso oldalrol. En egy elso gyermekes, 24 eves anyuka vagyok aki a sajat kicsije elott babakrol nem sok mindentvtudott, nemigen volt gyerkoc a kezembe; mondhatni tapasztalati szintem egyenlo volt a nullaval...

Most vagy az en gyerekem aldott jo vagy vmit eltalaltam az elejen nala, de en nem is tudom elkepzelni a helyzetet. Futolag bele-bele olvastam a kommentekbe, a te reakcioidba es igen irod,hogy a tamadoknak nem fogst magyarazkodni...ne is, hisz' nem kotelesseged...de azt en is ugy gondolom ahogy az egyik kommentelo: igen "csunyan" beszelsz/irsz egy 6-7 hetes pici babarol aki megszuletett erre a vilagra, az eletbol szo szerint semmit nem ertve, problemajat csak sirassal kifejezni tudo pici csepp ember, aki csak rad szamithat...es te igy velekedsz rola. En elhiszem,hogy nehez de az a pici nem ezt erdemli. Nem volt kitartasod, hogy probalkozz mi jo neki csak egyszer rakaptal hogy o a babakocsiba nyugiba van, innentol kezdve barmi gond volt megoldottad azzal,hogy "bevagtad" oda....mert 5 perc alatt nem szokja meg. Ugyh sztem szepen a sajat vermedbe estel. Ne haragudj,ha nyers voltam de ez az egyeni velemenyem, en igy gondolom...az a kicsi beloled van; a Tied!!! Igy nem lehet...

Sajnalom,ha megbantottalak, nem allt szandekomban; puszta velemennyilvanitas volt a reszemrol.

De sztem surgosen valtoztass valamin...zongorazz vegig mindent amit lehet.

Hat, kitartast...

2014. júl. 7. 20:11
 56/57 A kérdező kommentje:

nem "bevágtam a babkocsiba" hanem nem egyszer képes voltam vele még az éjszaka közepén is, félig aludva parkokban ülni, csakhogy ő tudjon aludni, ha máshogy nem megy.

a beszédstílus a babáról, meg próbálok csupán tárgyilagos lenni, az életben tele vagyok olyan bnőkkel, akiknek nem jön össze, vagy a párja hagyta el, egyszerűen másoknak nem fejezem ki az érzelmeim.

az aggodalmaim nem tudom csak visszatartani az orvosunktól nem egyszer kapok ezért lecseszést, holott nem vagyunk ismerősök sem, de olyan hangnemet megenged, hogy em kell úgy félteni, nem egy zárt laborban élünk, meg hasonlók...

mellesleg a szeretet nem egy szó, hanem pl egy pár meleg zokni.

én meghalnék a gyermekemért.

és ami itt mey úgy gondolom nem engem jellemez, félreértettek és ezzel lezártam.érdekes hogy mindenki arra asszociált, hogy sírva van hagyva a baba ez csak az én fejemben nem fordult meg. amikor kiírtam a kérdést a függőségek kialakítására, vagy ki nem alakítására voltam csak kíváncsi.

ezt volt fárasztó leírnom. meg ahogy írtad nem is kötelességem.

jó babázást

2014. júl. 7. 21:36
 57/57 A kérdező kommentje:

nagyon sajnálom,ami a kislányoddal történt!

majd utánanézek ennek a "többemberes" dolognak

minden jót

2014. júl. 16. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!