Leírnátok a véleményeteket arról, hogy 6 órákat van fent, ill 6 órákat alszik huzamban 1 hónaposan? Nem tudom hogy durva, vagy megnyugodhatok? Részl lentebb
leírom a reggelit
8: 30-tól szopizik fél órát kb, utána büfi, sírás, pelenkacsere, megint szopizás
még 10 órakor sem alszik vissza
így 11-kor már kínomban levittem babakocsizni aludt 20! percet, (az semmi)utána végigsírta az utat,
hazahoztam, megint szopizás, sírás, pelenkacsere
végül 14 órakor aludt el (én meg néztem ki a fejemből hogy lett reggelből hirtelen délután...totál nincs időérzékem már nekem sem)
tehát a 8:30-as etetést nézve,amikor 9:30-kor már ágyban lenne a helye, ehelyett csúszás 14-ig, gyakorlatilag így 6 órát volt fent.
és ha ébred kb 2-3 óra múlva, megint várható még egy ilyen 6 órás kínlódás, mert másnak ezt nem tudom hívni.
de éjszaka meg fordítva. 6 órákat kialszik.
ha 23 kor aludt el, kb 5-kor ébred
ha hajnal 2-kor, akkor reggel 8-ig képes aludni
és mindezt úgy, hogy a 3 órás rendszert akartam volna
csak épp nem alszik el etetés után, de nem is nézelődne legalább, hanem sííír
de mindig tekergeti magát, pukizik, stb, és ez is ébreszti fel.adom neki az espumisant.
egyszer azt" hittem a tej lenne kevés így fejtem és "belétömtem (ált-ban mindig hagy bennem, így most azt is megkapta) de akkor egész éjszaka nem aludt.
Az én babám, nemhogy nappal fent volt, de éjjel is. Alig aludt pár órát és folyamatosan sírt. Adtam neki az espumisant, amitól tudott aludni két etetés között 20 percet. A védőnő mondta, hogy adjak neki biogaiat. Kb 5 nap után hatott igazán. Most ott tartunk, hogy este 8-kor alvás, aztán hajnal kettő körül evés, következő ébredés olyan 6 körül, alszik tovább 10-ig. (végre kialudtam magam) Nappal van két hosszabb ébrenlét, de nincs hiszti. Biztos vagyok benne, hogy a biogaia sokat segített, mert előtte éjjel-nappal ordított és tekeredett a fájdalomtól. Konkrétan én le se tudtam tenni. Próbáld ki a biogaiat biztos, hogy segíteni fog. Az is a baj, hogy a fájdalomtól nem tud aludni, amikor elmúlt a görcs, akkor viszont már annyira nyűgös, hogy azért nem megy az alvás és a végén pedig a fáradtságtól kidől, ezért alszik egyben ennyit.
8 hetes manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!