Akinek durva volt a terhesség és a szülés, ti ezek után, hogy vágnátok bele a következőbe?
Az, hogy nehez a terhesseg vege, altalanos, mindenkinek igy van szerintem, engem ez nem erdekelt. Inzulinrezisztens vagyok, igy ch dietat amugy is tartottam, fajt itt-ott, nehol kenyelmetlen volt, benne van a pakliban.
Szules: 38. Heti nstn eloszor nem talaltak szivhangot, kesobb rendezodott, szuloszoba, oxi terheles, inditas, 150 feletti fajasok 4 oran at gyakorlatilag egybefuggoen, kozben felvetodott, hogy ez a ross nst talan szivfejlodesi rendellenesseg, jott a csaszar, edat elrontottak, altatas. A kislanyunk hala Istennek makegeszseges volt. Csaszarheg par nap mulva begyulladt, picit megnyilt, mellgyulladas, majd ebbol fertozes, 5 napig 40 fokos laz, a ferjem orvos, o kotott be otthon infuziokat, hallucinacio es felajultsag a bromocriptintol, utana 6 hetig szurtam magam clexane-nal. 2 hettel szules utan meg volt egy atonias verzesem is.
Nagyon szeretnek masodikat, akarmilyen bena is volt az egesz szules dolog, de most tobb tervemmel vegeznek meg elotte, ahogy lehet, vallaljuk. :) ha a lanyomra nezek, tudom, hogy meg egyszer at akarom elni ezt az egeszet, minden felelmemet eluzi ez.
Elég hasonló volt az első szülésem, sajnos hagytam magam sodródni az árral, meg is lett az eredménye. Nekem 15 öltés odalent, a fiamnak két hét NIC, fél év depresszió, stb.
Most a másodiknál nagyon megnéztem kivel, és hol fogok szülni, a terhességem szinte teljesen sima (34 hetes vagyok). Készülök hipnobirthinggel, Dianatallal, gátmasszázzsal, mindennel, amiről hagytam magam lebeszélni anno a nagyokos jóakarók által...
Szóval a lényeg: most minden sima, felkészült vagyok, tudom, hogy mit hogyan szeretnék, viszem a kis szülési tervemet és mantrázom, hogy minden rendben lesz, hiszen MINDEN RENDBEN LESZ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!