2 honaposom nem tud elaludni nappal. Hogyan csinaljam?
Nekem is a masodik a problemas alvo, szinten most lesz 2 honapos. O a babakocsiban alszik, tologatni sem kell. Ugyhogy 7 het kuzdelem utan (nappal 5 percre sem lehet letenni a kisagyaba), feladtam. Behoztuk a mozes reszet a babakocsinak es, ha nem seta idore esik az alvas, abba rakom es ott alszik. Ja, es olben altatom. Hogy mi lesz kesobb, fogalmam sincs... De pokol volt addig a nappal, a kicsi mar a faradtsagtol is uvoltott egesz nap, a nagy teljes hangerovel hisztizett, mert semmi idom nem volt ra, egesz nap a kicsit szoptattam vagy altatni probaltam, az en idegeim meg cafatokban logtak.
Este siman, altatas nelkul alszik a kisagyaban, kezdetben 2-szer, de mar tobb mint egy honapja csak egyszer kel. A fene erti mi leli napkozben. De azota (lekopogom) nyugi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!