Ada Fábián kérdése:
Miért nem alszik nappal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A 6 hetes kislányom nappal nem nagyon szeret aludni ... Igaz le tudom tenni kb 20 percre napjában legalább kétszer. Reggel általában 7-ig alszik,eszik és kb 9:30ig alszik.
Félek,hogy ez nem jó neki. Más is járt már így?
Mit tegyek?
Este 19:30kor fürdetjük,megetetem majd 20-22ig alszik majd még éjfélkor felkel és olyan fél ötig alszik,majd reggel 7kor és így tovább.
Ez normális? kinövi ezt?
Köszi a válaszokat!
2014. márc. 17. 18:44
1/3 gabszem válasza:
ne aggodj miatta, ő igy van beállitva. nálunk ugyanez volt. 20 perceket aludt 2x-3x. később mikor már kb fél éves volt lassan kezdett kicsit hosszabbakat aludni. mondjuk 2x 45 percet. 1 éves kora után pedig átállt a napi 1 alvásra ami 1-2 óra volt
2/3 anonim válasza:
a fiam eleinte semmit nem aludt napközben, a védőnő szerint vannak ilyen babák...
3 hónapos korától alszik többet, most már délelőtt 1-2 órát is simán alszik egyfolytában, és minden evés után egy kicsit pluszban.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Fiatal anyuka vagyok első babussal és kicsit megijedtem. Itt már se anya se anyós nem tudott segíteni. A védőnő megint mást mond.
2014. márc. 18. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!