Ti hogyan altattátok 2 hós babátokat? Az enyém nappal csak babakocsiban alszik jót, fog ez változni?
Nem fog leszokni, ha idáig nem tette.
Ezt jól elrontottad, még 18 évesen is babakocsiban kell majd ringatni az alváshoz!!!
nem mindig a fáradtságtól sír, lehet, hogy túlterhelődött, sok infó éri :)
a tanácsom (mert hogy 2 hónaposan nekem sem aludt napközben nagyon a babám) ne töltsd a napod azzal, hogy altatni próbálod. élvezd a napot, az együtt tölthető időt, és ha látod, hogy fárad a baba (dörzsöli a fülét, arcát, "mattul" a szeme, a messzeségbe réved a tekintete, nyöszörög, romlik a hangulata, ásítozik...) akkor próbáld meg altatni.
nyugi, fog majd aludni, csak ez az időszak ilyen.
elméletileg intenzívebb növekedési időszak, a kisfiam cicin lógott ez időtájt folyton.
ekkoriban hajtottam fejet afelett is, hogy aludhat velem is a baba, és nem stresszeltem az éjszakán se.
így alakult ki az este 7-től reggel 7-ig alvás, és a napi 3-3-60 perc a megszokott időben.
ne aggódj, jobb lesz, ebbe kapaszkodj, ne stresszelj, élvezd ezt a jó időszakot :)
Eleg nagy butasagot irt az elso, ki az, aki 18 evesen alszik nappal???
A kisfiam is csak babakocsiban aludt nappal, addig altattam benne, amig kenyelmesen elfert benne. Aztan, olyan masfel evesen aludt mar bent is, de eleg hamar leszokott a nappali alvasrol.
Most a kislanyom par hos, nem tudom gyakran kivinni, igy nem volt hozzaszokva a babakocsihoz, megsem alszik a kisagyban, csak 20 perceket, akar csend van, akar nem. Es latszik is, hogy aludna tobbet. Igy elkezdtem kivinni mostanaban es o is tobbet alszik a babakocsiban, akar tobb orat is (kisfiam is anno 3 orat siman vegigaludt), ugyhogy en tudom, hogy nem szokik ra es nem aggodom emiatt. Valtoznak a gyerekek, ahogy nonek, ne aggodj, altass nyugodtan babakocsiban, rengetegen tesszuk igyanezt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!