8 hónapos lányunk nappal és este is háromnegyed óra alvás után felébred, cicivel visszaalszik, de miért ilyen rövideket alszik?
Figyelt kérdés
Semmi nem zajos hogy felébresztené, jön folyamatosan a foga, de nem éjjel-nappal.2013. szept. 19. 17:25
1/7 anonim válasza:
Knálunk is pontosan ez van. Fiam is 8 hónapos. Engem is érdekel miért lehet. Anyukám szerint megébred,hogy nem hagytam-e ott.
2/7 anonim válasza:
Azért, mert azt szokta meg, hogy a cici a szájában van elalváskor, és amikor éberebb alvási fázisba kerül, azt keresi újra. Az enyém is ilyen volt.
A megoldás a cicin elalvásról való leszoktatás, de tudom, mondani könnyebb, mint megcsinálni.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. A fiam nem a cicin alszik el. Csak.cicizik fent van amikor beteszem az ágyába.
4/7 anonim válasza:
Ranschburg Jenő szerint az édesanyját ellenőrzi ilyenkor :)
5/7 A kérdező kommentje:
2.-nak: igen, jöhet a leszoktatási tipp:)
2013. szept. 20. 13:10
6/7 A kérdező kommentje:
4-es! Van erről valami videóféle? Megnézném.
2013. szept. 22. 19:35
7/7 anonim válasza:
Videóról nem tudok. Szülők könyve. Vagy keress rá a youtube-on a Jenő bácsira ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!