Mennyire szoktatok kiborulni ha az utolsó pillanatban meghiusul az altatás?
Ha leteszem és alszik gyereked van akkor ez a kérdés nem neked szól 😉
Szóval anyukák akik szintén vért izzadtok az altatással mennyire szoktatok kiborulni amikor a hosszú altatás végén amikor már épp elaludna a gyermek valami megzavarja és kezdődik minden elölről?
Mondok pár példát ami mostanában előfordult
Nem tudtam visszatartani a tüsszentést, véletlenül hozzáért a gyerek lába a kiságyhoz amikor tettem be, random szurkoló csapat elkezdett kántálni az ablak alatt, apuka leejtett valamit a konyhában.
Bevallom nappal még úgy ahogy... de éjjel amikor már alig állok a lábamon egy ilyen eseten nagyon ki szoktam bukni. Többször elsírtam már magam miatta, hogy "eztnemhiszemel"
Nálunk már 2,5 éves a lányunk, már kevés ilyen jellegű kiborulás van. De a kisbabás időszaknál volt pár kétségbeesős/végkimerülős zokogós altatás.
Nekem az volt ennek az időszaknak az egyik legnagyobb tanulsága, hogy mikor tartósan kialvatlan az ember a legkissebb probléma is megoldhatatlan feladatnak tűnik. Egy átalvatlan éjszaka után napközben képes voltam azon elsírni magam, hogy kiborította a szörpjét....
Oooo nálunk is ez volt.
Mai napig iszonyat éberalvó, mindenre felkel. Panelban lakunk és itt mindig fúr valamelyik szomszéd, gondolhatod 😑 az első évben még jól felhúztam magam. Most 2,5 évesen már az sem érdekel, ha kimarad emiatt az alvás. Egyszerűen nincs rá sajnos hatásom.
Jaj a jó kis fúrás... imádom
Tegnapi szösszenet. A nagy szél miatt nem tudtunk sétálni (az egyetlen fix pont amikor alszik) nagynehezen elaltattam erre véletlenül ráejtettem a homlokára a cumit 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!