5 hónapos baba altatása nálatok hogy zajlik/zajlott?
Persze, hogy igaza van. Par honap es 10 kilo lesz, tonkremesz.
Az enyem szopi kozben aludt el.
Az enyém éjszaka magától, ha ellenőrizte, hogy én is szépen lefeküdtem. Nappal meg leginkább sehogy. Út közben babakocsiban egy keveset.
Nyugi, engem meg mindenki azzal b@sztat, hogy nem ringatom. Próbáltam én, annál jobban üvöltött. Mostanában valahogy a ringatóknál is fogy a lelkesedés, miután 1órát üvölt ringatás közben, majd 5 perc alvás után lehet újra ringatni🤣
4hónapos
Én ringattam, ringatom még mindig(7 hónapos), annyi, hogy kb 40 perc és ordít. Majd kinövi egyszer. Ha zavar, próbáld máshogy altatni.
A jó alvó babák anyukái ezt nem értik. Mert nyilván az a legfőbb vágy, hogy megszakadj a gyerekkel. Akinél mindent kipróbálsz, de csak üvölt fulladásig. Újszülöttként se aludt el cicin, cumin stb.
Tegyétek össze a kezeteket, hogy ilyen szerencsések vagytok, nem mindenkinek jut ilyen baba. Szoktatni se lehet másra.
Nappal csak babakocsiban aludt el. Vettünk itthonra altatókocsit. Vagy, ha olyan napja volt akkor meg csak rajtam aludt el.
Amikor nem alszik mindent kipróbál az ember. Próbáltam a ringatást is csak aludjon.
14 hónapos elmúlt most meg már úgy alszik el, hogy hozzámbújik vagy a férjemhez. Esetleg mellette fekszünk. Kocsiban már nem alszik egyáltalán el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!