Mit csináljak hogy az 5 hónapos babám aludjon? Mindent próbáltam de csak nyög meg nyög ? Fáj neki valami vagy a foga miatt? Mit tegyek hogy könnyebben elaludjon
Ha erőlködik és nyög, tekereg, akkor biztos valami a pocakjával van. Az én fiam már csak a bélmozgásától ki volt, vagy ha pukiznia kellett, előtte már szenvedett egy sort. Próbáltunk espumisant, biogaiat, nem használt semmi, szóval szerintem nem konkrétan fájt neki, csak furcsa volt az érzés, és azért tekergett. Bár nálunk 4 hónaposan már tápszert kapott, onnantól megszűntek a hasi panaszok, és végre átaludta az éjszakákat. (Azóta is, már 2 éves)
Anyatejes a gyermek egyébként vagy tápszeres?
Ha anyatejes, kerüld a puffasztó ételeket, a tejet, meg minden olyan cuccot, ami rossz lehet neki, ennek nézz utána.
Ha tápszeres, akkor lehet, hogy váltani kéne egy olyanra, ami direkt pocakproblémárkra van, de mindenképpen HA-s.
Jaj lemaradt, egyébként azért váltottunk tápszerre, mert ő is nagyon sokat hányt, amíg szopizott. A tápszer megszűntette.
Majd a hozzátáplálást követően ismét állandóan hányt, elvittük gasztroenterológiára, ott kiderült, hogy reflux probléma, kapott rá szirupot, és most már teljesen megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!