Mennyire szoktatok kiborulni ha az utolsó pillanatban
meghiusul az altatás?
Figyelt kérdés
Ha leteszem és alszik gyereked van akkor ez a kérdés nem neked szól 😉
Szóval anyukák akik szintén vért izzadtok az altatással mennyire szoktatok kiborulni amikor a hosszú altatás végén amikor már épp elaludna a gyermek valami megzavarja és kezdődik minden elölről?
Mondok pár példát ami mostanában előfordult
Nem tudtam visszatartani a tüsszentést, véletlenül hozzáért a gyerek lába a kiságyhoz amikor tettem be, random szurkoló csapat elkezdett kántálni az ablak alatt, apuka leejtett valamit a konyhában.
Bevallom nappal még úgy ahogy... de éjjel amikor már alig állok a lábamon egy ilyen eseten nagyon ki szoktam bukni. Többször elsírtam már magam miatta, hogy "eztnemhiszemel"
ma 12:47
1/8 anonim válasza:
Rettenetesen. Nalunk a közelben van egy mentőhelikopter leszálló hely (klinika tetején) és rendre a déli alvás környékén érkezik a helikopter... vagy pl. covid utan hónapokig kapart a torkom, rendszeresen könnyeztem a visszatartott köhögéstől. Stb. (Poén, de épp most száll fel a helikopter... megint dél körül, de szerencsére már megy az alvás).
ma 12:53
2/8 anonim válasza:
Többedik gyerekre egyre kevésbé. :D Az elsővel még sírtam, a harmadikra kezdem elfogadni a sorsom, hogy soha a büdös életben nem fogok többet aludni... Nekem a térdem szokott megroppanni vagy az ágy reccsen egyet, ahogy az éjszakai 2 órás szoptatásból próbálok meglépni. Szinte érzem a takarót a hátamon a saját pihe puha ágyamban, roppan egyet az a szar, és el is illant a remény.
Vagy a kedvencem, amikor kivágja az ajtót a nagyobb, hogy anya, mikor jössz? Úgy látszik drágám, hogy soha. :D
ma 13:02
3/8 anonim válasza:
Ugyan ez, faluban lakunk mire elaltatnám a kicsit pici zajra felébred. Pl ugat a kutya.
Kb két hete van páramentesítőnk, olyan jó halk zúgása van. Mintha kicserélték volna a fiamat, olyan jókat alszik.
Sajnos nekünk párásodik a házunk, magas beltér és emeletek miatt is. Ameddig légkondival fűtöttünk nem volt ilyen gondunk.. de lehet ez a megoldás a bajunkra 😂
ma 13:40
4/8 anonim válasza:
Nagyon. A második fiam szerencsére sokkal nehezebben ébred fel, de legutóbb a postás jött alvásidőben. Épp raktam volna le, már éreztem a szabadság édes illatát és készültem nyugalomban megenni egy szelet sütit, erre kb 5x egymás után ráfeküdt a csengőre… erre az első sorozatra még összerezzent picit, gondoltam oké. Aztán megint elkezdte nyomkodni, hát ott felébredt. Nem túl mosolygósan vettem át a csomagot. :/ utána vissza se aludt, szenvedtünk egész nap. Általában kiveszem amúgy az elemet, de tuti akkor csenget valaki, amikor elfelejtem.
ma 15:26
5/8 anonim válasza:
Rohadtul kiborulok.. és a férjem rendszerint mindig akkor hangoskodik mikor altatnám, rá szoktam szolni hogy maradjon csonbe vagy jöjjön altatni ő. 😅
ma 19:39
6/8 anonim válasza:
Nem vagy egyedül én is ki szoktam borulni, főleg amikor már eltervezem, hogy na most megyek főzni, rendet rakni stb stb… aztán jöhet a nagy semmi, mert lehet játszani a nyűgös gyerekkel, amíg újra el nem almosodik…
ma 20:18
7/8 anonim válasza:
Az én férjem akkor kezd el hangoskodni, amikor végre letettem a gyereket, és én elalszom egy 20 percre. Olyankor kell kaját melegíteni, pet palackot összenyomni, kipakolni a mosogatógépet. Múltkor lecsesztem, hogy 1,5 órát aludtam éjszaka, nem igaz, hogy nem lehet máskor mosogatógépet pakolni. Szerinte meg halk volt, csak nekem túl érzékeny a fülem, de különben is, mindig azért panaszkodom, hogy nem segít eleget, hát most legalább csinált valamit. :D Az tényleg igaz, hogy túl érzékeny a fülem szülés óta, de mondjátok, hogy két összekoccanó tányér nem csak szerintem, hanem relatíve is hangos.
ma 20:27
8/8 A kérdező kommentje:
Fuu ez valami egxetemes ffi képesség lehet, hogy a legrosszabbkor kell a konyhában zörögni 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!