2,5-3óránként eszik. 2 etetés közt 1-1,5órát ébren van, a többi alvás. Ezzel nem is lenne baj, de este az utolsó etetés 19 órára esik, és aztmondta a védőnő, ha nem kel magától, ne keltsem fel, fog ő szólni ha éhes. Na hát van hogy simán alszik hajnali 2-3ig, aztán eszik egyet, büfi, és reggel 6 ig újra alszik. Nem sok ez? Kicsit aggódom. 😣 kb 7x eszik egy nap.
Oruljel, hogy alszik, nem kell problemat csinalni ott, ahol nincs. Fel ne keltsd!
Ilyenkor minden valtozik, az is lehet most alszik ejszaka, 2 honap mulva meg orankent fog kelni.
Semmi se allando, hasznald ki, amig tart :D
nov. 14. 11:52
2/6 A kérdező kommentje:
Se nem panasz se nem dicsekvés🤣 első gyermekes folyamatos aggódás, és kétség hogy jó e ez így🤣 de köszönöm. 😁😁😁
nov. 14. 12:16
3/6 anonim válasza:
Ha gyarapszik, van elég pisis-kakis pelus, akkor dehogy kelteném fel.
Egyébként a 2 hónapos lányom este 10 körül alszik el és reggel 6 körül kel egyet enni, majd visszaájul 9-10-ig. Ez kb. 3 hete így van. Az én melleim rosszabbul bírják, mint ő, de én biztos nem fogom keltegetni. :) Minden erőmmel szurkolok, hogy így is maradjon!
Cserébe napközben semennyit nem alszik, csak rajtam, amit vagy megtehetünk, vagy nem, mert itthon van velünk a nagytesó is.
Végre egy normális védőnő, aki anyuka barát módon gondolkozik. :D
nov. 14. 13:44
4/6 A kérdező kommentje:
Óóó de jó ezt hallani hogy akkor másik babó is ilyen. Napközben ő is rajtam csüng. Néha beájul, leteszem, de 10 perc és már fent is van. Játszószőnyeg, pihenőszék, hinta max 15-15 perc. Úgyhogy napközben elég sok hisztink van, de inkább mint éjszaka. Az utóbbi pár napban valamiért sajnos nem tetszik neki az autókázás, és a babakocsi sem, pedig eddig ahogy beletettük, már el is ájult. Most feszeng, nyereg. Nagyon a sok ruhát nem viseli el magán, így gondolom én vagy fázik, vagy az zavarja hogy már nem nagy a nappalinalvásigénye, viszont nézelődne, és nem lát ki.. :/ remélem ez azért majd javul, mert elég sokat utazunk, és nagyon rossz mikor ordít az autóban 😅
nov. 14. 20:23
5/6 anonim válasza:
2 hónapos lánykám hasfájós így elmúltak az idők amikor ennyit aludt este 🥲 egy hete jó ha fél2 előtt le tudom tenni... onnan kb 6ig alszik, felkel enni aztán még vissza tudom altatni olyan 10ig kb. Napközben délután van egy nagyobb alvása, de addig sokat van ébren.
nov. 14. 21:31
6/6 anonim válasza:
Elég nagy mázlista vagy. Könyörgöm, cseréljük egy hétre!🙏
Az enyém alszik éjjel fél 2-től 8-ig. Aztán 2 hónaposan még végig aludta a sétákat, tehát + kb. 3óra. Ma már nem, nagyon max. 2. És ezzel meg is vagyunk. A következő 8-10óra altatással és ordítással telik, mert rohadt álmos, de nem tud aludni. Ha nagyon nagy mázlim van összejön még 40-50 perc, közben úgy 5-8 ébredéssel. 3hónapos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!