Kinek hogy állt át és mikor a babäja az egy alvásra?
Egy éves múlt a lányom és eddigi napirendünk 6-6:30kelés,9-10;30 alvás ,14-15:30 alvás és este 20:00tól alvás
Ez tökéletesen működött igaz hogy korán kelt de nem zavart sosem
De most átált úgy hogy alszik 7:30-8ig is és így már sok a 2 alvás de az 1 kevés
Nem bír 12:00ig sem fent maradni 11kor szó szerint beájul játszás közben de csak egyhuzamba 1,5 max 2 órát alszik és fél 2kor felkel akkor már nappali alvásra nem tehetem el mert este nem lehet lelőni de alvás nélkül 6kor már alszik (nem nem bír tovább fent maradni mert csak sír,sír és sír
Annak sincs értelme ha leteszem aludni egy kicsit aludni utána felkeltem mert akkor nagyon nyűgös
3ról 2re is az átállán késon volt(10hóbaposan) és nehezen is ment
Meg nem tud egyszerre sokat aludni nem lehet visszaaltatni de 1,5 óra alvás után mert ha délbe tudna aludni kb 3 órát akkor könnyű lenne átálni 1 alvásra
Minden napunk teljesen kiszámíthatatlan ezért szeretném hogy beállna már valami rendszer megint
Hat ja, az atallas szopas. De utaltam en is, nalunk is nehezen ment. Oszinten szerintem ezt valahogy ki kell birni, aztan majd beall egy uj rendszer.
En is kiserletezgettem azzal, hogy keltettem az alvasbol, de az nalunk se vezetett semmi jora :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!