Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kinek hogy állt át és mikor a...

Kinek hogy állt át és mikor a babäja az egy alvásra?

Figyelt kérdés

Egy éves múlt a lányom és eddigi napirendünk 6-6:30kelés,9-10;30 alvás ,14-15:30 alvás és este 20:00tól alvás

Ez tökéletesen működött igaz hogy korán kelt de nem zavart sosem

De most átált úgy hogy alszik 7:30-8ig is és így már sok a 2 alvás de az 1 kevés

Nem bír 12:00ig sem fent maradni 11kor szó szerint beájul játszás közben de csak egyhuzamba 1,5 max 2 órát alszik és fél 2kor felkel akkor már nappali alvásra nem tehetem el mert este nem lehet lelőni de alvás nélkül 6kor már alszik (nem nem bír tovább fent maradni mert csak sír,sír és sír

Annak sincs értelme ha leteszem aludni egy kicsit aludni utána felkeltem mert akkor nagyon nyűgös

3ról 2re is az átállán késon volt(10hóbaposan) és nehezen is ment

Meg nem tud egyszerre sokat aludni nem lehet visszaaltatni de 1,5 óra alvás után mert ha délbe tudna aludni kb 3 órát akkor könnyű lenne átálni 1 alvásra

Minden napunk teljesen kiszámíthatatlan ezért szeretném hogy beállna már valami rendszer megint

tegnap 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Hat ja, az atallas szopas. De utaltam en is, nalunk is nehezen ment. Oszinten szerintem ezt valahogy ki kell birni, aztan majd beall egy uj rendszer.

En is kiserletezgettem azzal, hogy keltettem az alvasbol, de az nalunk se vezetett semmi jora :D

tegnap 16:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ki kell bírni majd beáll. Nálunk is így volt. Bár nála a második alvás 13 fele kezdődött. Kb 1,5 hónap után mondhattam, hogy végre. Addig nagyon hullámzott az segített kezdetben, hogy 10-kor kivittem a levegőre 11 után hoztam be. Akkor ebéd és így elhúztuk 12-kor tudtam letenni. Volt amikor rosszabb volt, volt amikor jobb. Idő, míg átáll. Most már elmúlt 14 hónapos szépen beállt.
tegnap 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!