Mi változott? Mit csinálok rosszul? Nagyon kivagyok lelkileg.
Nem témába vág de sorstásként ti mivel foglaljátok le a babákat napközben? Nem érzitek úgy végtelenül hosszúak a napok? Én már nem tudom mit találjak ki.
2# voltam
Úristen! Konkrétan mintha ugyanaz lenne a gyerekünk!Borzalmas érzés, hogy más baba megnyugszik az anyja kezében, az enyém meg csak még jobban üvölt 😭 A kajába is, ha belealszik, ahogy kiveszem a cicit felébred és üvölt tovább. Közben minden szakember azt mondja, hogy ne hagyjam komfort cicizni(én nem is akartam), mert így is rengeteget eszik, abból adódik minden baja. Mint kiderült, ő komfort cici alatt is eszeget, a tejleadó reflexem is erős. A másik probléma, hogy fekve etetem és ha hagyom aludni tovább (nem veszem ki a cicit), akkor nem büfizik ugye, és abból még nagyobb problémák szoktak lenni. Napközben csak babakocsiban aludt séta alatt, de mostanában már ott is csak max.fél órát. Nem tudom másfél-2 óránként mindig levinni, hogy aludjon is.
A lefoglalás nálunk szerencsére nem gond. Nagyon aktív és érdeklődő, amikor épp nem hulla fáradt, rengeteget mozog, játszik, olvasok neki, mondókázunk, tornazunk, de elég sokáig elfoglalja magát egyedül is a játszószőnyegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!