Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi változott? Mit csinálok...

Mi változott? Mit csinálok rosszul? Nagyon kivagyok lelkileg.

Figyelt kérdés
3hós a babám. Az eleje óta hasfájós, egész nap nyűgös, sírós stb... eddig legalább éjszaka aludt. 2 napja ordít éjszaka is... :( nem tudom mit csinálok rosszul. Nap mint nap úgy érzem elbukok anyaként. :(

dec. 15. 09:11
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Én csak kitartást kívánok neked. Dettó ugyanez. Annyi, hogy az enyém éjjel alszik 6,5-7 órát, cserébe nappal semmit. Így pihenni tudok, semmi mást nem. Természetesen az ébrenléti időben ordít a fáradtságtól+ has-és fogfájástól. Nekem éjszaka egyedül alszik el, de most pár napig nem akart, akkor is ordított, de tegnap már helyreállt, legalábbis bízom benne, hogy így marad. Reménykedj, hogy nálatok is csak átmeneti. Az okát nem tudom sajnos. Növekedési ugrás/fogfájás, ilyesmire tudok gondolni.
dec. 15. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos hasfájós nálam is. Ringatva altattam már amikor hagyta, pár napja ördögűző jeleneteket ad elő ha csak elfektetem a kezemben, magától nem alszik el, kb sehogy se tudom elaltatni... minden nap úgy érzem elbuktam, ilyen nincs hogy egy gyereket nem lehet altatni és csak üvölt az anyja kezében.. rajtam sose aludt, mellettem az ágyba is ha lefektetem már üvölt. Egyedül vagy kajába alszik bele vagy a babakocsiban. 23 óra előtt nem tudom letenni... nappal 30 perceket alszik.
dec. 15. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz anya! Kitartást kívánok! Van akinek szerencséje van és megússza a hasfájást/fogzàst/növekedési ugrást stb. De ez nem azért van mert ő jobb anya, hanem mert szerencsés. Ne hibáztasd magad. Nekem eddig szerencsém volt , mert nem volt hasfájós a babám. Most 7 hetes , remélem már nem is lesz. Ha te nem a szerencsések közé tartozol, akkor csak túlélni lehet. Lehet, hogy később neked lesz könnyebb. Nem azért írtam, hogy dicsekedjek vagy beléd rúgjak. Nem rajtam múlt , hogy így alakult, csak sokan ezt elfelejtik és elkezdenek tanácsot osztogatni, hogy ezt vagy azt csináld, mert ők milyen ügyesek. Nyilván kipróbáltàl már sok mindent, ezen csak az idő segít.
dec. 15. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Szóval csak azt akartam mondani, hogy akinek nyugodt, jó alvó babája van, az sem jobb anya, mint te. Még ha azt is hiszi magáról.
dec. 15. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem témába vág de sorstásként ti mivel foglaljátok le a babákat napközben? Nem érzitek úgy végtelenül hosszúak a napok? Én már nem tudom mit találjak ki.

2# voltam

dec. 15. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:
84%

Úristen! Konkrétan mintha ugyanaz lenne a gyerekünk!Borzalmas érzés, hogy más baba megnyugszik az anyja kezében, az enyém meg csak még jobban üvölt 😭 A kajába is, ha belealszik, ahogy kiveszem a cicit felébred és üvölt tovább. Közben minden szakember azt mondja, hogy ne hagyjam komfort cicizni(én nem is akartam), mert így is rengeteget eszik, abból adódik minden baja. Mint kiderült, ő komfort cici alatt is eszeget, a tejleadó reflexem is erős. A másik probléma, hogy fekve etetem és ha hagyom aludni tovább (nem veszem ki a cicit), akkor nem büfizik ugye, és abból még nagyobb problémák szoktak lenni. Napközben csak babakocsiban aludt séta alatt, de mostanában már ott is csak max.fél órát. Nem tudom másfél-2 óránként mindig levinni, hogy aludjon is.

A lefoglalás nálunk szerencsére nem gond. Nagyon aktív és érdeklődő, amikor épp nem hulla fáradt, rengeteget mozog, játszik, olvasok neki, mondókázunk, tornazunk, de elég sokáig elfoglalja magát egyedül is a játszószőnyegen.

dec. 15. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!