Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » A kislányom kilenc hónapos...

A kislányom kilenc hónapos korában vissza kell mennem dolgozni?

Figyelt kérdés
Ezért szeretném korán úgy szoktatni, hogy hosszabbakat aludjon este. Van ehhez jó szakirodalom?
2023. júl. 22. 12:46
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
92%
Citálhattok itt tanulmányokat, ha apuka hirtelen lelép vagy lerokkan, akkor dolgozni kell és kész. Lehet, hogy pont a gyerek 9 hónapos koráig elég a megtakarítás. Leteznek kiszámíthatatlan helyzetek, amikor nem tudsz mit tenni.
2023. júl. 22. 18:40
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 gyerekből 1 nagyon jó alvó volt, 2 hónapos korig 1x evett éjjel, ezután csak akkor kelt, ha beteg volt. Fogzás és mozgásfejlődés miatt nem.

Másik gyerek mikor kúszni kezdett eszméletlen sokat kelt éjjel és ez a jól begyakorolt járásig meg is maradt, ha a fejem tetejére álltam sem kelt 4-5 alkalomnál kevesebbszer.

A kicsi meg még kicsi, nincs még ennyi idős, de nagyon rossz alvó ő is, nem is reménykedek. Csak a forgást mikor gyakorolni kezdte, azóta felkel vagy 8x éjszaka, előre félek mi lesz később, ha a foga is jön még mászni kezd.

2023. júl. 22. 19:05
 33/44 A kérdező kommentje:

Köszi azoknak, akik a kérdésre válaszoltak.

Nem hiszem, hogy a kérdés tekintetéből releváns, de külföldön élünk, a férjem nem tud elmenni a saját 3 hónapjára. Itt az anyáknak ennyi a szülési szabi.

Szóval érdekelne, hogy valakinek van-e használható módszere?

2023. júl. 22. 20:10
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem melyik országban éltek?:)
2023. júl. 22. 20:15
 35/44 A kérdező kommentje:
Norvégia
2023. júl. 22. 20:24
 36/44 anonim ***** válasza:
83%
5-ös vagyok. A jó módszert még nem találtam meg, de van, ami javít/könnyít nálunk. Csináltam egy 5 számból álló lejátszási listát. Ha épp nehezen akar elaludni, ezt elindítom. Mintha ilyenkor gyorsabban elnyugodna. Persze a szokásos dolgok: fekszek mellette a helyén, sötét van, nyugalom, cumi (alváshoz). Plusz ez a pár zeneszám. Meg még azt is megfigyeltem, ha melege van, akkor rosszabb a helyzet, még többszőr ébred. Alvókához még nem ragaszkodik. Tudom, nem segítség, de ennyi a tapasztalatom.
2023. júl. 22. 21:37
 37/44 A kérdező kommentje:
#36 Köszönöm! Ez hasznosabb, mint a válaszok nagy része ;)
2023. júl. 22. 21:43
 38/44 anonim ***** válasza:
72%
zenében azért nagyon nem mindegy hogy miylen stílus.
2023. júl. 23. 05:41
 39/44 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk az együtt alvás vált be. Csak úgy alussza vegig az éjszakát. Külön szobában minimum 4 ébredés.
2023. júl. 23. 08:19
 40/44 A kérdező kommentje:
Esetleg alvástréninges tapasztalata nincs valakinek?
2023. júl. 23. 10:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!