Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi számít éjszakai ébredésnek?

Mi számít éjszakai ébredésnek?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvastam mostanában, hogy a gyerekem 1-10x alkalommal ébred egy éjszaka.

Elgondolkodtam, hogy mi számít ébredésnek?

Ha kiesik a cumi és csak visszateszed és alszik, vagy picit igazítottál a pozícióján, vagy csak betakartad stb és alszik is tovább (gyakorlatilag végig csukva a szeme) az ébredésnek számít? Vagy csak az ha ténylegesen vissza kell altatni vagy akár kivenni, etetni, ringatni stb?

tegnapelőtt 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki se nyitotta a szemét, azt én nem számoltam ébredésnek. Pontosabban az enyém sosem csinált ilyent, ha ébredt, akkor ébredt, és altatni kellett.
tegnapelőtt 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azt számoltam mikor ténylegessen felébredt és vissza is kellett altatni.
tegnapelőtt 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki is kell vennem az ágyából, tisztába tenni, etetni, visszaaltatni.

Az, hogy megnyikkan, vagy nyűglődik, nem számolom.

Most pl pont ilyen éjszakánk volt, de 3x kelt amúgy is.

Átlag 2x szokott.

tegnapelőtt 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sose számoltam ébredésnek, ha álmában/félálomban nyüszögött és pl kis simire visszaaludt. Csak ha tényleg felkelt enni, pelenkát kellett cserélni, felriadt és altatni kellett stb. Sokszor kelt fel éjjel, nagyon sokára aludt át éjszakát (majdnem 2 évesen. Addig minimum 1x felkelt és vissza kellett altatni).
tegnapelőtt 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!