Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Baj ha egy 6 hónapos gyerek...

Baj ha egy 6 hónapos gyerek 11 órát alszik éjjel ébredés nélkül?

Figyelt kérdés

Tudom, h sokan most hülyének néznek, mert biztos dicskszek csak, meg örüljek, h alszik.

Igazából amiatt aggódok, hogy így elmarad az éjszakai evés, így napközben meg ami kiesett nem tudom pótolni, ezért gyakorlatilag kevesebbet eszik mint 4 hónaposan. Akkor megevett 900-950ml tápszer egy nap.

Most ilyen 650 körül eszik meg amit kap bébiételt olyan 150 grammot egy nap.

tegnap 10:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Amit kihagytam hogy napközben olyan 2-2.5 órát alszik általában 3 részletben
tegnap 10:58
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Nem, ne hagyd aludni bakker.
tegnap 11:03
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Örülj neki

Mindkét gyerekem jó alvó volt. Ébrenlétkor bepótolták, jó evők is voltak mellé .

A bébiétel jobban laktatja. Hidd el ha éhes lesz fel fog kelni.

Most hétvégén a 4 éves lányom pl 15 órát aludt egyhuzamban 🙈 egy pöttyet kifáradt du

tegnap 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
Keltsd fel 3x biztos, ami biztos. :D
tegnap 11:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj. Enyem 2 hónaposan 10 órát aludt. 4 hónaposan már 13at.
tegnap 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

Nagy baj. Erdemes lenne orankent felkelteni, ha szopatni akarod magad. 🤣

Annyit eszik, amennyi kell neki.

tegnap 11:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Sovány, kedvtelen?

Ha nem, nem eszik keveset...

Eszem ágában nem lenne kelteni.

Mind a 2 gyerekem 2-8hónapos kora közt végigaludta az éjszakát, eszembe nem jutott volna kelteni őket.

Cserébe ott borult minden, onnan óránként keltek.

tegnap 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha éhes lesz enni fog.
tegnap 11:58
 9/11 anonim ***** válasza:

A fiam pár hetes korától aludt este 9-től reggel 9-ig, és ráadásul nem volt hajlandó 3 óránként enni, csak 4 óránként. Ha 3 óránként próbáltuk, akkor nem evett, csak beleszívott párat. Hát vakartam én is a fejem, mert mindenhol azt láttam, hogy a babák kb folyamatosan esznek, ilyen piciként még bőven éjszaka is, többször is... mi meg ha fejreálltunk is csak 4x tudtuk megetetni egy nap (9-13-17-21).

Kérdeztem a dokit, védőnőt, hogy most ilyenkor mi van. Válasz: ha megfelelően hízik, van elég pisi, kaki, akkor neki jó így, ne aggódjam túl. Márpedig fél éves koráig havi ~1 kilókat felszedett, kiegyensúlyozott volt, mosolygós, rendben fejlődött. Most 9 éves, és a világon semmi baja. 140 centihez 30 kiló, inkább vékony, pedig sokat eszik, csak lemozogja. És változatlanul jó alvó is :D

tegnap 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:

a fiam 2 hetesen már 6-7 órákat aludt egybe éjjel, félévesen a 10et is kialudta ... most 20 éves és simán alszik 12 órát is ha éppen van ideje rá... :)

jó alvó örülj neki

tegnap 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!