6 hónapos babám óránként kel éjszaka és csak cicin alszik vissza! Mi lehet az oka a gyakori ébredésnek?
Nekünk 4 hónaposan kezdődött ez a kálvária. A kicsin az segitett, hogy a 3 óránkénti etetési időt bevezettem, igy, ha nincs front, fog- vagy hasfájás esetleg nátha, csak 1X kel éjszaka (jelenleg 5 hós lesz).
Ha nincs rendszer még az etetésben, próbálj bevezetni egy alaprendszert, ha van, kezdd el a hozzátáplálást, mert egy ekkora baba már igényelheti (nem az anyatej csökkenése miatt, hanem már több tápértékre van szüksége, amit a tej nem biztos, hogy fedezni tud).
Az is elképzelhető, hogy szomjas éjszaka, próbáld meg mellette a több folyadékbevitelt (viz vagy tea- amit elfogad).
Hát talán ez segit.....de idővel elmúlik. (én is ebben bizom, még mi sem aludtunk át egyetlenegy éjszakát sem...sőt...)
bocsánat, még annyit fűznék hozzá, hogy nálunk sem váltak be a homeós szerek (ellenben a 4 éves kisfiamnál tökéletesen működtek)....szóval gyereke válogatja.
Ahogy pedig tanácsolták, Te is pihenj, amikor csak tudsz, minden más meg fog várni (igaz, én sem tudok nappal aludni, de kikapcsolódok).
Sajnos nálunk ugyanez a helyzet, pedig az én Fiam, még nincs 5hónapos. Viszont kibújt már 2foga.
Nem tudom, mi a megoldás...Kitartás!!!!!!!!!!
Szia!
Nálunk is pont ugyanaz a helyzet. Éjjelente 1,5-2 óránként felkel és csak a cici a jó. Nekem is mondta a háziorvos, hogy adjak neki vizet, meg ne vegyem oda magamhoz mert ez csak egy rosszul kialakult reflex,de se nekem sem a páromnak nincsen kedvünk egész éjszakán át a sírását hallgatni. Sőt ha nem rakom cicire,akkor teljesen felébred és egy órán át játszik meg nyöszörög. Ha adok neki cicit, akkor legalább visszaalszik. Amúgy én is a fogzásra gyanakszom. A védőnőm meg tanácstalan. Én meg már teljesen kivagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!