Mikor fog éjszaka is szólni, ha pisilnie kell?
Ami nálunk bevállt:
1. lefekvés előtt pisilés
2. mindig megkérdeztem Tőle, kell-e pelus éjszakára, amikor azt válaszolta hogy nem, nem is adtam rá, nem történ baleset. Utána sem kapott pelust, de nem is akarta.
1 hét alatt lett szobatiszta teljesen, bár a fiam 32 hónapos volt.
Az, hogy nálatok később relatív, mert az én 2 évesem még nappalra sem szobatiszta :)
A nagylányom olyan 2.5 évesen lett az, aztán éjszakára 3 évesen, de ő nem szólt, hogy pisilnie kell, egyszerűen nem pisilt éjjel.
Még a mai napig úgy van, hogy este már nem kap sokat inni és lefekvés előtt pisil (most 5).
Szerintem a lányodnál simán megpróbálhatod elhagyni a pelust éjjelre, lefekvés előtt pisil. Aztán célszerű gumilepedőt beszerezni, ha esetleg baleset lesz (ha lesz ne ess kétségbe) szépen meg fogja tanulni, hogy nincs rajta pelus és vagy egyáltalán nem fog bepisilni vagy szól, ha pisilni kell.
Most gondolom a pelus miatt nem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!