Nyiregyházi állatpark télen kisgyerekkel?
Figyelt kérdés
Voltunk anno gyerekek nélkül, de a nagyobbik gyerekünk (2,5) imádja az állatokat és elvinnenk
Csak fogalmam sincs, hogy a déli altatást hogy oldjuk meg?
jan. 31. 14:55
1/11 anonim válasza:
1. nem mentek
2. elmentek délután (attól függ, meddig alszik, hogy ébred)
3. nem alszik (ebből garantált a katasztrófa és nyűglődés)
2/11 anonim válasza:
Válasszanak az állatkert szállodajat és akkor akkor mentek amikor tudtok
Mi mentünk délelött alvás a szállodában és délután ismét. 4 nap alatt k2x jártuk végig az amúgy se kicsi állatkert.voltunk fürdőben is amiben gyerek részleg
3/11 anonim válasza:
Amikor mi jártuk be ekkorával, akkor vittünk babakocsit. Sokáig jött a saját lábán, aztán jót aludt a jó levegőn.
4/11 anonim válasza:
Bocsi de amíg alszunk délután, akár 5 évesen is, addig nem mentek egész napos programra sehova?
5/11 anonim válasza:
Voltunk most novemberben a 4 éves gyerekkel. Vittem babakocsit, amikor elfáradt beleült, és bealudt. Én meg tologattam, majd leültem olvasni amíg aludt egy órát, utana folytattuk a napot.
6/11 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló. Nem megyünk.
A babakocsi nem opció, mert abba a7 hónapos kisteso jönne:)
jan. 31. 20:33
7/11 A kérdező kommentje:
És az állatkert csak délután 4ig tart nyitva
Melyik az állatkert szállodája?
jan. 31. 20:33
8/11 anonim válasza:
2,5 évessel babakocsi nélkül öngyilkos produkció. Óriási terület. Negyedét nem járja be. Tavaly az 5 éves úgy kimerült, hogy hazafelé elaludt a buszon, cipelni kellett, pedig 2 éves kora óta nem alszik nappal.
9/11 anonim válasza:
Lehet bérelni húzós kocsit, csak vigyetek bele plédet, akkor nem kell annyit talpalnia. Az alvásban nem tudok segíteni, de mi januárban voltunk, nagyon élvezte ( télen még nem voltunk)
10/11 anonim válasza:
9, na annál a kiskocsinál minden kényelmesebb, aludni nyilván nem lehet benne, húzni is nehéz. Babakocsi, tesvérkocsi, kicsi hordozóba..stb. A Nyíregyházi állatparkban egyébként is sok helyen csatost biztosítanak, mert babakocsival nem lehet bemenni pl: az Óceáriánumba. Egyszerűbb lenne eleve abban vinni a kisebbet, nagyot meg kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!