Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most hétvégén sokan lesznek...

Most hétvégén sokan lesznek vajon a nyiregyi allatparkban?

Figyelt kérdés
Szeretnénk elvinni a kislányunkat, de tartok tőle, hogy sokan lesznek. Csak akkor mennénk, ha elszorva lennének emberek.
2020. máj. 8. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Hétfőn megmondom :D
2020. máj. 8. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem sokan lesznek. Újra kinyitott, plusz nagyon jó idő lesz.
2020. máj. 8. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sokan, hisz ez az első hétvége az enyhítések óta. 6 hete (vagy mióta, nem is tudom) be vannak zárkózva a családok, örülnek, hogy végre kimozdulhatnak. Ráadásul kellemes időt is jósolnak.
2020. máj. 8. 21:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de jó, hogy megerősítettetek. Inkább eltoljuk ezt a programot. Köszönöm szépen!
2020. máj. 8. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

Mi is megyunk a gyerekekkel, mert vegre kinyitnak es jo ido lesz.

Biztos sokan lesznek, de mi mar meguntuk a bezartsagot. Megyunk allatkertbe, etterembe es vasarolni.

2020. máj. 8. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
21%

De miért oda mentek? Én nyíregyházi vagyok, de nem jönnék el az itteni állatparkba. Hatalmas és drága. Plusz millióan vannak..

Inkább Debrecen vagy Miskolc. Vagy Hortobágy - oda szafaribusz visz be, nagyon jó hangulatú hely.

Tudom, ott nincs 1000 féle állat, de nem is kell. Nem az a lényeg. Úgyse tud az ember mindent megnézni, mire kijön, a felére nem emlékszik.

2020. máj. 8. 22:13
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Nyiregyházán mindig sokan vannak! Talán ha nyitásra ott vagy akkor még nincsenek sokan! A Debreceni állatkertet nem ajánloma Nyíregyházi sokkal jobb!
2020. máj. 8. 22:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
En tavaly egy átlagos júliusi hétköznap voltam és lépni nem lehetett...
2020. máj. 9. 00:03
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Felesleges eltolni mert most már mindig sokan lesznek késő őszig...
2020. máj. 9. 07:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam irni (en is nyiregyi vagyok), mindig dugig van, plane ha epp most nyit, nem csak nektek fog eszetekbe jutni. Oszinten szolva en egy borusabb napon mennek reggel nyitasra, amikor meg kokadozik a jonep.
2020. máj. 9. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!